BEAUTY TRIKOVI

Ususret vrućim mjesecima: Popularne manikure i nokti u duginim bojama

S proljetnim trendovima stigli su nam i beauty noviteti pa tako je vrijeme i za nove manikure u boji! Odvažite se s promjenama i umjesto klasične francuske manikure birajte raznolike šarene boje koje će se odlično uklopiti u nadolazeće ljetne stylinge.

Topli tonovi donose pravo osvježenje nakon zimskih paleta boja pa možemo reći da je vrijeme za beauty promjene. Što se nas tiče, granica ne postoji kada je u pitanju inspiracija za nokte. Ovog proljeća raspoloženi smo za sve po malo, stoga slobodno odbacite tamnoplave, kestenjaste i svjetlucave crvene boje i ubacite zelene, žute, ružičaste i sve druge boje koje će vam pomoći da se osjećate spremno za najveće trendove ove sezone. Upravo iz toga razloga izdvojili smo najaktualnije novitete za 2022. koje ćete htjeti upravo sada!

Dugine boje

Ako tražite zabavan način da dodate malo boje svom životu, vrijeme je da nokte obojite u dugine boje. To je jedan od najtoplijih trendova i s razlogom čini nokte razigranima pa su i odličan način da izrazite svoju osobnost.

image

Duginim bojama obojajte cijele nokte ili samo vrhove.

SHUTTERSTOCK

Dugine manikure pojavljivale su se na Instagramu u posljednjih godinu dana, a ova manikura je simbolična po tome da je svaki nokat drugačije boje.

Trend je počeo na reviji modnog brenda United Colors of Benetton tijekom Londonskog tjedna mode na manekenkama Gigi Hadid i Kendall Jenner koje gotovo uvijek vole probijati modne granice i eksperimentirati s bojama.

Za najklasičniji i najlakši izgled duginih noktiju, jednostavno obojite svaki nokat drugom nijansom. Ako kod kuće nemate svjetliju verziju svake boje, samo pomiješajte malo bijelog laka s osnovnom nijansom za isti efekt.

Pastelni tonovi

Pastelne boje su se vratile na velika vrata. Za one koji preferiraju suptilnije i prigušenije izglede, nokte možete obojiti u različite pastelne nijanse ili se odlučiti obojiti samo vrhove noktiju.

image

Pastelne boje su uvijek dobrodošle.

SHUTTERSTOCK

Uvijek možete dodati i određene crteže na ovu tehniku i tako ih dodatno uljepšati.

Naime, svi meki, lagani i lijepi tonovi sada su must-have u modi, ljepoti i noktima. S obzirom na to, mislili smo da bi bilo savršeno vrijeme da vam damo inspiraciju i za ove nokte. U pastelnim tonovima ćete različite nijanse od ružičaste do zelene i mnogo različitih tonova.

Cvjetni uzorci

Cvjetni motivi nisu samo omiljeni motiv u modi, oni su također popularan izbor u manikurama. Od šarenih cvjetova do prigušenih vrhova s ​​tratinčicama, ovo je jedan je od najpopularnijih trendova u proljetnoj sezoni. Dobra vijest je da se može prilagoditi svim duljinama i veličinama nokta, uz pravi dizajn.

image

Cvjetni idealan su izbor za proljeće.

SHUTTERSTOCK

Ako volite suptilne dizajne, držite se minimalističkog dizajna s cvjetovima. Pokušajte naslikati cvjetni motiv na samo jednom prstu svake ruke ili jednostavno nacrtajte cvijeće na svakom noktu. Jednom kad isprobate cvjetne motive na noktima, poželjet ćete da se zima više nikad ne vrati.

Francuska manikura u boji

Klasična francuska manikura poznata je širom svijeta zbog bijelih vrhova, a žene jednostavno obožavaju jednostavnost ove tehnike.

image

Francuska manikura ne mora biti samo bijela.

SHUTTERSTOCK

Međutim, francuskim noktima možete slobodno dodati malo boja kako bi vaša manikura bila što živahnija.

Naime, bijeli vrhovi ljeti više jednostavno nisu zanimljivi, dapače, možemo reći da su čak i monotoni se slobodno možete odvažiti i obojiti vrhove vaših noktiju u žutu, zelenu, ružičastu, narančastu ili ljubičastu, u znaku proljeća.

Linker
14. travanj 2024 02:10