Getty Images
Blorange

Više ne izgleda ovako! Lady Gaga obojala kosu u hit boju sezone

Modna kameleonka ponovno je oduševila novom bojom kose, a njezina vojska fanova tu je promjenu pozdravila s gotovo milijun lajkova.

Američkoj pjevačici Lady Gagi dosadili su njezini platinasto plavi uvojci te ih je u kratkom posjetu frizeru prebojala u hit nijansu blorange. Radi se, naime, o frizerskom nazivu za boju koja je mješavina plave i narančaste, a čiji su rezultat uvojci u boji marelice - kao stvoreni za ljeto, baš kako stoji u naslovu fotografije koju je 31-godišnjakinja podijelila.

30-6-2017

Lady Gaga writes
Profimedia, Planet

No, nije samo nova frizura ono što je privuklo brojne komentare Gaginih Little Monstera već i činjenica da pjevačica izgleda gotovo neprepoznatljivo. Naime, umjesto linije tušem koju najčešće povlači iznenadila je no make-up izgledom. Bez obzira na to što je jako zaposlena, nakon završetka snimanja filma A Star is Born bacila se na pripreme za svjetsku turneju Joanne World Tour koja počinje 1. kolovoza, pronašla je vremena za "opaliti" selfie i novom frizurom pohvaliti se obožavateljima, ali i za uživanciju s dečkom Christianom Carinom.

Lady Gaga (ladygaga / 28.06.2017):
Profimedia, Face To Face A

A post shared by xoxo, Gaga (@ladygaga) on

Linker
18. travanj 2024 13:15