U trendu su zeleni nokti

Zaboravite na crvenu: Ova je boja rezervirana za nokte ove sezone

Klasična, a toliko neodoljiva - maslinasta boja na velika se vrata vratila u ormare trendseterica, ali i u njihove kozmetičke torbice. Razdoblje blagdanskih partyja se približava i ako na noktima nikada niste nosili ovu nijansu zelene, sada je pravo vrijeme za to.

Obožavatelji jeseni stigli su na svoje jer se ove sezone nose zaista upečatljive nijanse na noktima, a jedna od najpoželjnijih je upravo maslinasta. Ova toliko klasična, a opet jedinstvena boja, jednakom je jačinom osvojila i modni i beauty svijet, iako je na policama drogerija zbog svog zagasitog štiha često ni ne zamjećujemo.

No, ona je oduvijek bila simbol jeseni i stvara odličan kontrast popularnim narančastim i tamnocrvenim nijansama, kako u uređenju doma, tako i u modnim kombinacijama. Većina nas na sam spomen maslinaste pomisli na točnu određenu nijansu, no raspon maslinaste kreće se od one koja ima više smeđe boje u sebi do one koja graniči s bojom trave, baš kao i kod samih maslina.

Ako se pitate kako je nositi, odgovor je jednostavan - najviše će doći do izražaja u kombinaciji s ružem boje vina, dok ostatak make-upa treba biti neutralan. Dakle, samo malo maskare, dašak rumenila i to je to. Što se tiče odabira nijanse laka, to je potpuno na vama. Ako ne volite monokromatske manikure, poigrajte se i obojite jedan ili dva nokta zlatnim ili srebrnim lakom.

Druga solucija je "ziheraška", ali uvijek poželjna za blagdane - maslinasti lak kombinirajte s crvenim i nećete pogriješiti. Za vas smo izabrali nekoliko najupečatljivijih maslinastih lakova s kojim će vaši nokti biti spremni za blagdanske partyje.

OPI Olive for Green, 120 kuna

Sally Hansen Miracle Gel Leaf Me Be, Amazon, 35 kuna

Zoya Arbor, 63 kune

CND Vinylux Cap & Gown, 57 kuna

Nails Inc. Hyde Park Court, 94 kune

Linker
20. travanj 2024 05:21