Lakovi
 Getty Images/iStockphoto
MEDITERANSKA KRALJICA

Zaboravite na nude nijanse: Pet lakova za nokte u boji koju svi žele

Iako je Institut za boje Pantone najavio kako će ove godine pravi hit biti ultra ljubičasta boja, na noktima se nosi njezina nježnija nijansa – boja lavande.

Nijansa lavande najavljena je kao pravi hit još na modnim revijama u rujnu: Michael Kors, TIBI, Proenza Schouler i Victoria Beckham odabrali su je za svoje odjevne komade, ali odlično će izgledati i na vašim noktima.

NEW YORK, NY - SEPTEMBER 10:  A model walks the runway for Victoria Beckham fashion show during New York Fashion Week: The Shows on September 10, 2017 in New York City.  (Photo by JP Yim/Getty Images)
Getty Images
Revija Victoria Beckham

Nježne nijanse lakova za nokte rezervirane su za proljeće baš poput cvjetnog uzroka. Od svih pastelnih boja, ove će sezone upravo lavanda biti pravi hit sudeći prema njezinoj popularnosti na Pinterestu. Šminkerice su na "najpopularnijem kolažu ideja" tu nijansu ove godine sačuvale čak 874 posto više nego lani pa nude nijansa brenda Essie koja je dosad držala vodstvo i službeno ima konkurenciju. Pronašli smo pet nijansi koje će vas podsjećati na cvjetove mediteranske kraljice.

Avon, 48 kn

Douglas, 39,90 kn

Essie, 74,90 kn

O.P.I., 99 kn

Oriflame, 37 kn

Linker
18. travanj 2024 11:13