Promo
novi trendovi

Zaboravite na obične pramenove: Trend su oni koji se rade s krunom na glavi!

Osim ako se ne odlučite za potpunu promjenu boje, pramenovi su najbolji način za osvježenje izgleda. Svi smo upoznati s klasičnim načinima pomoću kojih ih frizeri izvlače, no novi trendovi nameću pomagala zbog kojih ćete se osjećati poput kraljice.

Noviteti u beauty svijetu izmjenjuju se sve brže pa je od sada doslovno uz pomoć krune lako doći do pramenova koje inače izvlačimo na uobičajene načine. Listići od aluminijske folije, kapice za izvlačenje i slična pomagala za izradu pramenova padaju u drugi plan nakon trenda poznatog kao "Queen highlights". U salonu Vikler i ruž su nam objasnili o čemu je točno riječ.

"Najnoviji trend u bojanju kose su pramenovi koji se rade s pravom krunom na glavi. Kruna izrađena od pleksiglasa omogućava lakše odvajanje i tretiranje pramenova kose te potpunu kontrolu sjenčanja", otkrili su nam. Oblik krune frizerima omogućuje odvajanje pramenova od ostatka bojane kose te paralelno bojanje i sjenčanje u više nijansi bez preslikavanja. Kontrola prilikom bojanja idealna je za tanke i nježne pramenove koji kosi daju svježinu i blistavost, a samim tim licu odmoran i mladolik izgled.

Kako točno izgleda cijeli 'kraljevski' proces bojanja, pogledajte u videu.

Linker
20. travanj 2024 03:31