Mia Pojatina / Instagram
čista idila

Kupa se, sunča i sladi kokosovim mlijekom: Zgodna Hrvatica beskompromisno uživa na Tajlandu

Mia je prije tjedan dana stigla na Tajland kako bi predstavila Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss. Vrlo brzo se udomaćila pa u pauzama između priprema za izbor iskorištava toplo vrijeme za istraživanje ljepota ovog azijskog bisera.

Mia je prije tjedan dana stigla na Tajland kako bi predstavila Hrvatsku na svjetskom izboru za Miss. Vrlo brzo se udomaćila pa u pauzama između priprema za izbor iskorištava toplo vrijeme za istraživanje ljepota ovog azijskog bisera.

Dok se mi u Hrvatskoj grijemo u toplim domovima i iščekujemo Božić, naša Miss Universe Hrvatske Mia Pojatina, uživa na plažama Tajlanda i priprema se za svjetski izbor Miss Universe 2018.

Mia je na Tajland stigla prije tjedan dana, a njezin je Instagram prepun fotografija koje njezini fanovi marljivo lajkaju i komentiraju. Ova 21-godišnja ljepotica rodom je iz Nove Gradiške, diplomirala je medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu te svira klavir i trenira odbojku.

Izbor za Miss Universe Hrvatske nije joj bio prvi jer je 2016. odnijela titulu najljepše hostese ATP-a Umag. U pauzama između priprema za svjetski izbor, Mia s drugim kandidatkinjama ispija kokosovo mlijeko, kupa se na najpoznatijim tajlandskim plažama, divi se arhitekturi, ali i pozira na bazenu u hotelu u kojem je odsjela.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Miss Universe Croatia 2018 (@miapojatina)

"Let Thai Airwaysom protekao je savršeno i tretirali su me kao princezu, baš kao i cijelo vrijeme ovdje u Bankoku. Za nas su imali poseban šalter za kontrolu putovnica tako da sam sve formalnosti na aerodromu obavila super brzo i već sat nakon slijetanja bila sam u hotelu u centru Bankoka. Budući da sam sletjela u pet ujutro, po dolasku u hotel imala sam oko sat vremena da se istuširam i osvježim, raspakiram kofere i odmah nakon toga pridružila sam se ostalim djevojkama na doručku. Nakon toga i na tzv. „registration & fittings“, odnosno šminki i frizuri za video intervjue i službeno fotografiranje (za to su mi čak 3 puta mijenjali frizuru), isprobavanju haljina, cipela i kupaćih kostima za izbor te registraciju sa Miss Universe Organization kada sam dobila i svoju lentu. Kako je sve to potrajalo cijeli dan, nakon večere zaista sam jedva držala oči otvorenima od umora i jet laga", izjavila je Mia.

Mia Pojatina

Osim pojavljivanja u kupaćim kostimima, večernjim haljinama i razgovora sa članovima žirija, kandidatkinje će prošetati pozornicom u nacionalnim kostimima.

Predivnu zeleno-bijelu haljina sa zlatnim detaljima 'Zlatna dolina' u kojoj će Mia predstaviti ljepote Hrvatske, dizajnirala je kostimografkinja Ljiljana Šoch iz Nove Gradiške, a inspiracija za njezinu izradu dizajnerica je pronašla u Slavoniji.

Nakon preliminarnog natjecanja, žiri će odabrati po četiri predstavnice iz Europe, Amerike, četiri iz Afrike/Azije te još četiri najuspješnije neovisno o kontinentu s kojeg dolaze. Izbor će se održati 17. prosinca u Bankoku uz izravan prijenos na FOX televiziji, a hoće li Mia biti među 16 najuspješnijih, to ćemo tek vidjeti.

Linker
28. travanj 2024 09:34