IMAXtree
Beauty inspiracija

50 make-up inspiracija za ovo proljeće

Mjesec iza nas obilježile su revije luksuznih kuća u modnim prijestolnicama - New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu, a osim što su predstavljeni jesenski modni trendovi, imali smo prilike vidjeti i beauty lookove koji će se odlično uklopiti i u proljetne dane.

Iako su u prvom planu komadi na kojima su dizajneri radili mjesecima, jednako važan dio tjedana mode su i beauty lookovi koje osmišljavaju neki od najpoznatijih svjetskih vizažista. I dok se veliki broj odlučivao za "prirodan" izgled, koji će oduševiti ljubiteljice minimalizma, drugi su odlazili u ekstreme bojenjem obrve u ružičastu i zelenu, neobičnim oblikovanjem usana i debelim nanosima sjenila na kapke - u vibrantnim bojama.

IMAXtree
Prabal Gurung

U svakom slučaju, u beauty lookovima s modnih pista sigurno ćete naći onaj idealan za sebe, a najbolje je to što za njihovo isprobavanje ne morate čekati jesen. Pa će tako Dior djevojka biti najbolja inspiracija za one koje ne vole mnogo šminke i još manje boje na licu, Balmain model bit će odličan uzor onima koje obožavaju dramatičan look, dok je Oscar de la Renta djevojka najbolja inspiracija za one koje vole boje i njihovo neobično kombiniranje.

Linker
25. travanj 2024 15:40