Prepuni odličnih sitnica

Beauty adventski kalendari najljepši su poklon za svaku šminkericu: Izabrali smo 10 najboljih

Kao što djecu vesele adventski kalendari sa slatkim sitnicama, tako će svaku ljubiteljicu kozmetike oduševiti poklon u obliku kalendara s mini preparativnim ili dekorativnim proizvodima koji su odlični za isprobavanje prije nego kupite veliko pakiranje.

Odbrojavanje do božićnih blagdana lagano je počelo, a mnogi beauty brendovi već su izbacili svoje verzije beauty adventskih kalendara. U ponudi ih je svake godine sve više i sve su ljepši i sadržajniji, što definitivno povećava uzbuđenje svake ljubiteljice kozmetike. Brendovi poput L'Occitanea i The Body Shopa svake godine u ponudi imaju bogate kalendare u kojima se kriju njihovi najpopularniji i najprodavaniji proizvodi.

Bilo da ste bacili oko na high street ili one nešto luksuznije kalendare, u oba slučaja nećete ostati zakinuti jer ćete sigurno naći nešto za sebe. Mini parfemi, maskare, lakovi za nokte, serumi, kremice ili maslaci za tijelo odlični su za isprobavanje prije nego se odlučite "iskeširati" za veće pakiranje.

Ako ne znate što pokloniti vašoj najdražoj šminkerici ili se sami želite počastiti uranjenim božićnim poklonom, beauty adventski kalendari su pun pogodak. Kako su količine ograničene, bilo bi dobro da se požurite s kupnjom kako bi vam kalendar stigao na vrijeme. I ne zaboravite, otvarajte jedan prozorčić dnevno jer će uzbuđenje time biti još veće!

Linker
14. travanj 2024 13:43