Profimedia, Balawa Pics
NAJLJEPŠE ŽENE

Beauty rutine Viktorijinih anđelica: Svaka ima svoj omiljeni preparat

Iako izgledaju kao da nikada nemaju nikakvih problema s kožom, jedne od najpoznatijih manekenki itekako brinu o svojem licu - a u tome su im najbliži suradnici preparati kojima vjeruju.

Behati Prinsloo

Viktorijina anđelica polako se vraća u svijet modelinga nakon što je prije manje od godinu dana prvi put postala majka: sa suprugom Adamom Levineom dobila je kći Dusty Rose. Njezin novi projekt je vezan uz brend SK-II koji je Behati Prinsloo počela koristiti u sklopu njihove kampanje, a svoje dojmove prenosit će obožavateljima putem društvenih mreža.

- Sretna sam što sam dio kampanje "One Bottle Away From". SK-II je kultni brend za njegu kože – izjavila je Behati Prinsloo koja SK-II Facial Treatment Essence koristi već nekoliko tjedana.

Taj preparat koristi kako bi se pripremila za povratak na posao, a mnogi ga smatraju sredstvom za kožu koje može pomoći u svakoj prilici: smanjuje vidljivost bora, rješava mrlje, poboljšava čvrstoću, ali i sjaj kože. Ključni sastojak je Pitera, derivat iz sakea, koji je slučajno otkriven nakon što su znanstvenici primijetili da su ruke radnika koji rade u tvornici sakea primjetno "mlađe" od njihovih lica.

Rosie Huntington-Whiteley

Tajna lijepe kože bivše Viktorijine anđelice Rosie Huntington-Whiteley skriva se u drugom proizvodu. Iako se manekenka požalila kako je njezina daleko od besprijekorne, probleme rješava svojim omiljenim proizvodom.

- Nisam blagoslovljena savršenom kožom. Često imam problema s prištićima, imam osjetljivu kožu i moram paziti koje proizvode koristim, ali kada pronađem one koje moja koža voli – ne puštam ih – izjavila je slavna manekenka koja je postala majka u lipnju ove godine.

Objavu dijeli Rosie HW (@rosiehw)

Njezin omiljeni beauty brend je Caudalie, a najdraži proizvod joj je Beauty Elixir koji je otkrila prije deset godina na Tjednu mode u New Yorku.

Lily Aldridge

Kalifornijska ljepotica iz svoje beauty rutine ne izostavlja proizvode brenda La Mer. Luksuzni preparati, za čije bočice treba izdvojiti više od 1000 kuna, pomažu joj u borbi s osjetljivom i suhom kožom. Osim što svaki dan koristi hidratantnu kremu poznatog brenda, u kozmetičkoj torbici uvijek joj se nađe i krema za područje ispod očiju.

Candice Swanepoel

Viktorijina anđelica Candice Swanepoel svoju beauty rutinu može sažeti u tri riječi: čišćenje, toniziranje i hidratiziranje lica, a drži se provjerenog recepta: "Čim jednostavnije, tim bolje". Zbog toga nikada ne pretjeruje u njezi lica te serum i masku dodaje samo kada je to potrebno. Lijepa manekenka ne ide nigdje bez hidratantne kreme i balzama za usne, a najviše vjeruje Biothermovim proizvodima, čije je zaštitno lice.

Taylor Hill

Američka manekenka nedavno je postala zaštitno lice brenda Lancome pa se sada ne odvaja od njihovih proizvoda. Iako tijelo njeguje kokosovim uljem, za lice su joj uvijek pri ruci serum, krema i tonizirajući gel Lancome Energy de Vie, a šminku skida njihovim novim preparatom s kojim bez problema nestane sav make-up s njezinog lica.

Linker
18. travanj 2024 11:23