Profimedia, AKM-GSI
Napokon se opustila

Bez crvenog ruža i iscrtanih obrva: Gwen Stefani otkrila kako njezino lice zaista izgleda

48-godišnja zaljubljenica u težak make-up na odmoru s voljenim Blakeom skinula je šminku i pokazala svijetu svoj prirodan izgled.

Na glasu je kao jedna od najljepših pjevačica na svijetu, no 48-godišnju Gwen Stefani javnost zaista rijetko viđa bez šminke.

Amerikanka koja je 1995. osvojila publiku pjesmom "Don't Speak" koju je izvodila s bendom No Doubt, od samog početka karijere kožu je prekrivala puderom, a lijepe crte lica isticala mačkastim crnim tušem i crvenim ružem za usne, u stilu starih holivudskih zvijezda kojima se oduvijek divila.

Gwen Stefani of No Doubt at the Billboard Awards, Las Vegas, NV, 11/29/2001, by Robert Hepler., Image: 98346978, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Robert Hepler/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Od svojih dvadesetih pa sve do danas malo se toga promijenilo u kozmetičkoj torbici zanosne Gwen, osim što je uz žarko crveni ruž svojoj stalnoj 'make-up postavi' dodala i ruž boje fuksije te bež sjajilo.

Zaljubljenica u dramatičnu šminku lice ipak odmara kad se nalazi u društvu svog voljenog Blakea Sheldona, koji je upravo proslavio 42. rođendan.

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Rođendan country pjevača ljubavni je par odlučio proslaviti u njegovoj rodnoj Oklahomi, gdje se Gwen potpuno opustila. Na Instagramu je objavila dvije fotografije na kojima nema ni trunke šminke te fanovima pokazala kako zapravo izgleda u prirodnom izdanju.

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani) on

Linker
25. travanj 2024 03:01