IMAXtree
PLASTIČNA OPERACIJA

Bizaran beauty trend: Operacija smanjivanja usana koja će vas ostaviti bez teksta

Iako su godinama dominirale plastične operacije kojima se svašta povećavalo, čini se da dolazi do promjene trenda – nakon što su primjetno porasli zahtjevi za smanjenje grudi, sada su na red došle i usne.

Zahtjevi za povećanje usana od 2000. godine porasli su za 50 posto, ali NewBeauty sada javlja da na društvenim mrežama sve češće "iskače" novi beauty trend – smanjenje usana. Njujorška plastična kirurginja dr. Melissa Doft naglasila je da su takvi zahvati najpopularniji u azijskim zemljama, osobito u Japanu. Radi se o uklanjaju kože s usana na suho-mokroj granici, odnosno unutarnjoj liniji, koriste se šavovi kako bi se stvorila nova linija, a rezultat su manje, tanje usne.

Operacija se provodi pod lokalnom anestezijom i traje 15 do 30 minuta po usni, ovisno o tome koliko se tkiva odstranjuje. Nakon operacije usne su oteknute između nekoliko dana do jednog tjedna, a zahvat je skuplji od filera u slučaju povećavanja usana – između 1000 do 3000 dolara. Ipak, za razliku od injekcija koje nakon nekog vremena treba ponavljati, radi se o trajnom rješenje.

Na Instagramu je sve više fotografija koje prate smanjenje usana, ali i dalje će povećanje, kao što je ono s filerima, ostati zahvat godine. Kako izgleda kada odlučite otići na smanjenje usana pogledajte na fotografijama.

สวยจัด ชัดเจน.. เสร็จทันที ไม่มีเยิน ... ละเอียด ละเมียด ละมุน ขนุน ฟักทอง....(อุ่ย !!) ... หมอเปิ้ลไง จะใคร ล่ะ Dr.apple หมอผลไม้ ปรึกษา สอบถามข้อมูล จองคิว สอบถามคิว ติดต่อคุณโบ้หยี(เลขาคุณหมอเปิ้ล) More information please contract Line : Booyee Tel☎ : 084-0599990 Whats app : +66840599990 #drapplethailand #bof789thailand #bofthailand #celllinebydrapple #lipsurgery #lipreduction #ปากกระจับ #หมอเปิ้ล #nosesurgery #nosesurgerythailand #ปากกระจับเทพๆ #surgerythai #surgerythailand #ตัดปีกจมูก

Objavu dijeli เสริมจมูกปากกระจับ หมอเปิ้ล (@mor.ple_surgery)

ทรงสวย ดีต่อใจ ดูแลดีๆนะจ๊ะ 7 วัน ปรึกษา สอบถามข้อมูล จองคิว สอบถามคิว ติดต่อคุณโบ้หยี(เลขาคุณหมอเปิ้ล) More information please contract Link : https://line.me/R/ti/p/%40mor.ple_surgery Line :@mor.ple_surgery Tel : 084-0599990 Whats app : +66840599990 #drapplethailand #bof789thailand #bofthailand #celllinebydrapple #lipsurgery #lipreduction #ปากกระจับ #หมอเปิ้ล #nosesurgery #nosesurgerythailand #ปากกระจับเทพๆ #surgerythai #surgerythailand #ตัดปีกจมูก

Objavu dijeli เสริมจมูกปากกระจับ หมอเปิ้ล (@mor.ple_surgery)

Linker
25. travanj 2024 19:04