Getty Images
nikud bez njega

Blistavi ten Lady Gaga može zahvaliti samo jednom proizvodu

Sjajnom i blistavom tenu bez vidljivih nepravilnosti uvijek težimo. Srećom, noviteti u beauty svijetu često se nameću kao nezaobilazan korak u njezi lica i postaju favoriti svakoga, pa i celebrity dama. Lady Gaga u svojoj torbici ima proizvod koji je dostupan svima, a zaslužan je za njezino glatko lice i zdravi sjaj.

Tiffany dijamanti stari 141 godinu koje je Lady Gaga (32) nosila na dodjeli Oscara nisu zasjenili sjajan i blistav ten pjevačice. Svi se pitaju kako izgleda njezina svakodnevna njega kože i rutina, a na ta pitanja odgovore je dala njezina vizažistica Sarah Tanno. Otkrila je i koja je tajna blistavog izgleda koji je Gaga pokazala fotografijom bez šminke na Instagramu.

Must have proizvod koji se nalazi u kozmetičkoj torbici Lady Gage je vitamin C serum bez koje, kako Tanno kaže, ne ide nikuda. Dobrobiti vitamina C u beauty svijetu nisu novost, ovaj proizvod unazad nekoliko sezona postao je glavni saveznik za postizanje glatkog i mladenačkog tena. Ujednačava ton kože, usporava starenje i smanjuje vidljivost hiperpigmentacijskih mrlja te je zaslužan za rješavanje umorne kože i sive boje tena. Uz to, vitamin C često se spominje u kontekstu anti-age njege jer potiče proizvodnju kolagena i zateže kožu. Ipak, ako se odlučite uvrstiti ovaj proizvod u svoju rutinu, krenite s oprezom jer hipersenzibilna koža i ona sklona rozaceji neće dobro reagirati na vitamin C.

Sephora
Ole Henriksen Truth serum

Onaj koji nanosi pjevačica i glumica je Ole Henriksen Truth serum za lice čija cijena iznosi 48 dolara, odnosno nešto više od 300 kuna. Dostupan je na stranicama Amazona i Sephore.

LOS ANGELES, CA - JANUARY 27:  Lady Gaga attends the 25th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 27, 2019 in Los Angeles, California.  (Photo by Presley Ann/Getty Images)
Getty Images

Linker
23. travanj 2024 09:24