Instagram
Make-up raj

Chanel otvorio pop-up dućan u Zadru: Sonja Kovač prva je otkrila koji se beauty trend vraća u modu

Punih šest tjedana, Zadranke će moći uživati u čarima koje nudi kozmetička kolekcija kuće Chanel, a pop-up dućan nakon toga seli se na novu lokaciju!

Svjetski poznati brend Chanel u Zadru je pripremio malo ljetno iznenađenje za sve obožavateljice preparativne i dekorativne kozmetike.

Tik do Morskih orgulja, Chanel je otvorio pop up dućan koji će punih dva tjedana na dva kata prezentirati i prodavati šminku, kreme i parfeme slavnog brenda.

A post shared by Ana Bacinger (@anabacinger) on

Uz shopping, posjetitelji glamuroznog dućana moći će zatražiti savjet Chanelovih stručnjaka, te se naručiti na šminkanje ili manikuru.

Uz brojne urednike hrvatskih ženskih portala i časopisa, Chanelov projekt 'Play With Colors' u Zadru su pozdravile blogerice Ana Bacinger, Isabella Rakonić i Sonja Kovač, a poznati hrvatski vizažist Saša Joković okupljenoj je publici pokazao koje se sve čari kriju iza zanosnih ambalaža s prepoznatljivim logom.

"Chanel na jesen u modu vraća mat šminku. Cijelo lice bit će mat!", izjavio je Joković za portal Gloria.hr i dodao da se vraća još jedan pomalo zaboravljen trend - sjenila u sticku.

Press foto

Djevojke i žene koje obožavaju make up ovog brenda više se neće morati boriti s nanošenjem ruža za usne, zahvaljujući praktičnim ruževima u olovci kojima se Chanel ponosi.

Među počasnim gostima sinoćnjeg otvorenja našao se pop pjevač Saša Lozar, koji je u Zadru održao koncert.

Pop up dućan krasit će Zadar do 31. kolovoza, a zatim se seli na novu lokaciju - u Zagreb!

A post shared by Rita Rumora (@ritarumora) on

Linker
16. travanj 2024 06:28