IAN JACOB PHOTOGRAPHY
Zbogom mrljama!

Dolazi toplo vrijeme, s njime i mrlje! Spas protiv hiperpigmentacija u obliku je moćnog dua s vitaminom C

Dr.BRANDT skincare formulirao je ‘Dark Spots No More‘ i ‘C Scription‘ proizvode u cilju protiv smanjenja svih vrsta hiperpigmentacija s 20 posto čistog vitamina C.

Više od 200 milijuna žena širom svijeta pati od poremećaja pigmentacija koji mijenjaju kvalitetu njihovog tena. Dr.BRANT skincare je nadahnut pacijentima i ovom problematikom stvorio liniju BRIGHT THIS WAY™ kako bi zaštitio kožu od neželjenih hiperpigmentacija i UV oštećenja jedinstvenim formulama.

Dark Spots No More® i C Scription™ su proizvodi najnovije linije koji sadrže visoko učinkovite kiseline, sastojke za blistavost kože i sastojak zlatnog standarda – vitamin C u obliku 20 posto THD askorbata.

image
Koncentrat protiv tamnim mrlja ‘Dark Spots No More‘.
PROMO

Cilj je bio stvoriti tretman koji djeluje i na najtvrdokornije mrlje, što je postignuto prvenstveno koncentratom protiv tamnih mrlja Dark Spots No More koji djeluje izravno na sve vrste hiperpigmentacija, neovisno o tipu i tonu kože.

Njegova posebnost je to što detektira kožu zahvaćenu svim vrstama hiperpigmentacija – tamnim mrljama, mrljama od akni, staračkim pjegama, melasmom, mrljama od sunca; te ih ciljano izbjeljuje dok niti malo ne izbjeljuje zdravu kožu.

Upravo je visoko koncentrirana formula s 21 posto posvjetljujućih sastojaka u koju je uključen i jedan od najtraženijih sastojaka u posljednje vrijeme – niacinamid i to 5 postotni, zaslužna za posvjetljivanje bilo koje vrste mrlja.

Nezaobilazan vitamin C

Uz njega je nezaobilazan serum C Scription, proizvod koji se nanosi na cijelo lice nakon Dark Spots No More. On ujednačava ten kože, zaglađuje linije, bore i potiče proizvodnju prirodnog kolagena. U sebi sadrži čak 20 posto čistog vitamina C u obliku 20 posto THD askorbata, sastojka koji se naziva i „zlatni standard vitamina C“, a topiv je u ulju što znači da prodire dublje u kožu te je jedan od najsnažnijih antioksidanata.

image
Serum ‘C Scription‘ s 20 posto čistog vitamina C.
IAN JACOB PHOTOGRAPHY

U svojoj formuli ima i ekstrakt limunskog kavijara što je bogati izvor prirodnih AHA kiselina koje rade piling i posvjetljuju mrlje te se zbog cijele kombinacije formuliranih sastojaka prije izlaganja suncu mora nanijeti zaštitni faktor na lice.

Proizvode iz nove Dr.BRANDT skincare linije možete pronaći na www.delmerion.hr, u bolje opskrbljenim ljekarnama te Muller dućanima.

Linker
17. svibanj 2022 05:24