Nagradni natječaj

Gloria & Dermalogica vas nagrađuju: Darujemo sedam moćnih seruma koji ‘brišu‘ sve nepravilnosti na koži

Povodom Glorijina 28. rođendana, vaš omiljeni ženski magazin u suradnji s našim vjernim partnerima kroz četiri tjedna mjeseca veljače daruje vas vrijednim darovima na našem Instagram profilu.

Ako ste i vi među onima koji pažljivo biraju kozmetičke preparate koje će koristiti na svojoj koži te su im prvi odabir proizvodi koji nisu testirani na životinjama, koji ne sadrže parabene i koji, osim što lijepo mirišu, imaju zadaću osvježiti, korigirati i pomladiti kožu - tada je ovo sjajna vijest za vas.

Povodom 28. rođendana magazina Gloria, u suradnji s Dermalogicom, nagrađujemo vas vrijednim poklonom na našem Instagram profilu. Riječ je o serumu Smart Response tehnologije koji ćete, sigurni smo, zavoljeti na prvi dodir.


Sve što trebate je:

  • Pratiti Instagram profil @Gloria.hr u razdoblju od 7. do 13. veljače 2022.
  • Ispod objave kojom vas pozivamo da se prijavite na naš ovotjedni natječaj odgovoriti na postavljeno pitanje

Sedam dobitnika Dermalogica Smart Response Seruma objavit ćemo na Instagramu 14. veljače 2022.

Pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje.

image
DERMALOGICA

Iako si to nerado priznajemo, s godinama nam pogled u ogledalo otkriva neke nepravilnosti na koži koje u mlađim danima nismo vidjeli. Ili nam se, pak, događa da bismo rado prevenirali takve pomjene prije no što postanu očite. Smart Response tehnologija - tehnologija pametnog odgovora - pomaže u zaustavljanju oštećenja kože prije nego što postanu vidljiva.

Inovativna formula ovog seruma s četiri ključna sastojka rješava četiri najčešća problema kože, a to su - crvenilo, dehidracija, hiperpigmentacija i bore.


U čemu je tajna? Oligosaharidi iz hidroliziranog beta glukana reagiraju na signale dehidracije pomažući koži da održi optimalnu razinu vlage. Oligosaharidi iz arabinoksilana dobiveni hidrolizom pšeničnog brašna aktiviraju se po potrebi kako bi posvijetlili kožu i smanjili pojavu tamnih mrlja. Japanska trešnja Cornelia bogata galnom kiselinom, snažnim antioksidansom, štiti kožu od oksidativnog stresa, smiruje ju i smanjuje pojavu crvenila, dok biljni šećer manoza 6 fosfat reagira na pojavu prvih bora te kožu vidljivo zaglađuje i učvršćuje.

image
DERMALOGICA

Dokazane prednosti Dermalogica Smart Response Seruma su:

  • održava optimalnu razinu hidratacije
  • posvjetljuje i smanjuje pojavu tamnih mrlja
  • ublažava pojavu crvenila i smiruje kožu
  • učvršćuje kožu, ublažava fine linije i bore


Kako biste postigli željene rezultate svako jutro i/ili večer, nakon čišćenja lica i tonika, nanesite jedan potisak seruma na lice i vrat i pričekajte minutu da se upije. Sad još ostaje samo da nas pratite na Instagramu i uvjerite se u njegove čarobne moći.

Linker
25. travanj 2024 20:26