Puderasti poljupci

Idealna kolekcija za podizanje raspoloženja: Hit ruž za usne brenda MAC stigao u novim nijansama!

Brzi za nanošenje, ugodni za nošenje, izazovni na prvi pogled - Powder Kiss ruževi brenda MAC dobro su poznati svakom make-up fanu, a sada ta poznata kolekcija stiže u zanosnim novim nijansama, tekućoj teksturi te varijanti - za oči!

Nakon duge vladavine mat ruževa guste teksture, koji su bili pomalo izazovni za nošenje (da ne spominjemo suhi izgled usana), u modu su se iz dvijetisućitih vratila sjajila, a zatim na tron zasjeli senzualni ruževi koji usnama pružaju osjećaj ugode u gotovo baršunastoj, puderastoj teksturi.

Taj je trend prije nekoliko sezona pokrenuo kozmetički brend MAC koji je upravo izbacio svoju novu kolekciju te poručio - malo make-upa uvijek može podići raspoloženje.

U kolekciji "Powder Kiss" nalaze se nove, ultraženstvene nijanse popularnih puderastih ruževa po cijeni od 187 kuna (Marrakesh-Mere, Dubonnet Buzz, Sheer Outrage, You’re Buggin’ Lady, Mandarin O, Brickthrough, Teddy 2.0, Kinda Sorta, Burning Love, Turn To The Left), a tu je i tekuća inačica te beauty superzvijezde, za one koji preferiraju nanošenje spužvastom četkicom.

image
Powder Kiss tekući ruž.
PRESS FOTO

"Powder Kiss" tekući ruž stiže u 12 nijansi (Fashion, Sweetie, Pretty Pleats!, Marrakesh-Mere, Haute Pants, Elegance Is Learned, A Little Tamed, Impulsive, Good Jeans, Got A Callback, Ferosh!, Fashion Emergency i More The Mehr-ier), a može se kupiti po cijeni od 199 kuna.

image
Powder Kiss ruževi u novim nijansama.
PRESS FOTO

Iznenađenje kolekcije svakako su sjenila "Powder Kiss", koja dolaze u zasebnim, refil pakiranjima i mogu se uključiti u personaliziranu paletu. Tekstura glatko klizi po kapcima, ostavljajući baršunast dojam i "punu boju" bez gomilanja slojeva pa su odličan ulog za sve koji žele izgledati dotjerano i kad nemaju previše vremena za dotjerivanje, a i za one koji obožavaju make-up igru te eksperimentiranje novim bojama i teksturama.

image
Powder Kiss sjenila mogu postati personalizirana paleta.
PRESS FOTO

Sjenila "Powder Kiss" stižu u 12 nijansi zabavnih imena (My Tweedy, Devoted To Chil, Give A Glam, Felt Cute, Per-Suede Me, A Little Tamed, Good Jeans, These Bags Are Designer, It’s Vintage, Ripened, Such A Tulle, P For Potent), a mogu se nabaviti na MAC prodajnim mjestima po cijeni od 165 kuna.

image
Powder Kiss sjenila.
PRESS FOTO
Linker
20. travanj 2024 01:21