Profimedia, Alamy
Top izbor

Jedna od najboljih web trgovina za kozmetiku ima ogromnu rasprodaju: Ovo vrijedi kupiti

Ako pod hitno trebate obnoviti svoju kozmetičku torbicu, skoknite do Look Fantastica - web shopa s jednom od najvećih kolekcija kozmetike popularnih brendova koje možete naći po povoljnijim cijenama nego u fizičkim trgovinama.

Ako pod hitno trebate obnoviti svoju kozmetičku torbicu, skoknite do Look Fantastica - web shopa s jednom od najvećih kolekcija kozmetike popularnih brendova koje možete naći po povoljnijim cijenama nego u fizičkim trgovinama.

Iako je kozmetiku, baš kao i odjeću, najpraktičnije kupovati u fizičkim trgovinama kako biste je mogli isprobati prije kupnje, cijene make-upa i preparativnih proizvoda nerijetko su prevelike za naš budžet. Sva sreća da je u zadnjem desetljeću online shopping dobio svoj zamah jer bismo na mnoge stvari trošili previše, a možemo ih platiti duplo manje.

Jedna od web trgovina kojoj se uvijek rado vraćamo je Look Fantastic na kojemu možemo naći hrpu kozmetike popularnih brendova koja je često i duplo jeftinija nego u parfumerijama i drogerijama. Look Fantastic trenutno ima ogromnu rasprodaju pa smo napravile top izbor proizvoda kojima možete osvježiti svoju make-up torbicu. Evo što se isplati kupiti:

Real Techniques spužvice za nanošenje make-upa

Look Fantastic

Jedan od najboljih beauty blendera kojeg obožavaju vizažisti i beauty blogerice je simpatična narančasta Real Techniques spužvica. olakšat će vam nanošenje svih tekućih proizvoda te ih ravnomjerno rasporediti po licu za što prirodniji efekt. U pakiranju dolaze dvije spužvice koje će vam dugo trajati.

Cijena: 72,95 kuna

NYX Professional Makeup HD Photogenic korektor

Look Fantastic

Ovo je korektor hvaljen na sva usta jer je odlično pigmentiran i uspješno prekriva i najtvrdoglavije podočnjake i nesavršenosti. Bez obzira na bogatu formulu, izrazito je lagan na koži pa će ona ispod njega moći disati i neće se znojiti.

Cijena: 42,33 kune

Lime Crime Venus XL II paleta sjenila

Look Fantastic

Ako mislite da je više od 100 kuna za paletu trošenje novca, varate se. Osim što je poznat po svojim izdržljivim ruževima, brend Lime Crime ima i izvrsne palete u koje vrijedi uložiti jer će vam dugo trajati i neće se trusiti.

Cijena: 371,84 kune

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette - Brights

Look fantastic

Za kreiranje nešto odvažnijih lookova, NYX Brights paleta je nezamjenjiva. Raspon boja u ovoj paleti fenomenalan pa možete eksperimentirati s veselim proljetno-ljetnim lookovima i prilagoditi ih vašem stilu.

Cijena: 112,88 kuna

Giorgio Armani Luminous Silk tekući puder

Look fantastic

Puder koji je pokupio mnogo pozitivnih komentara možete naći u velikom rasponu nijansi. Divno prekriva nedostatke poput mrlja, prištića i diskoloracija, a na koži je lagan i ugodan.

Cijena: 340,30 kuna

Urban Decay Vice ruž

Look Fantastic

Nedostaje li vam veselih proljetnih nijansi ruževa, nemojte zaobići Vice ruževe popularnog brenda Urban Decay. Iznenadit ćete se koliko se lako nanose i koliko su dobro pigmentirani. Osim toga, sadrže sloe veru i ulja poput jojobe i avokada koja usnama pružaju bogatu njegu.

Cijena: 123,50 kuna

Magnitone London WipeOut! rukavica za uklanjanje šminke

Look fantastic

Uklanjanje šminke je preduvjet za zdravu i lijepu kožu, no nekada je prava gnjavaža. Rukavice od mikrofibre poput ove nježno, a učinkovito uklanjaju kompletnu šminku, njezine ostatke, višak sebuma i kožu ostavljaju potpuno čistom. Također su super za putovanja!

Cijena: 111,96 kuna

Real Techniques podložak za čišćenje kistova

Look Fantastic

Ako već duže vrijeme pikirate neki alat za čišćenje kistova, sada je pravo vrijeme da u njega uložite. Na Real Techniques podlošku moći ćete temeljito oprati sve veličine kistova, neovisno o tome jesu li njihove dlačice od prirodne ili sintetičke dlake.

Cijena: 86,23 kune

Linker
26. travanj 2024 04:20