S mjerom

Katarina Radivojević iskreno o estetskim zahvatima: ‘Ne mogu ništa skriti, malo je zaslužna genetika, malo botoks‘

Glumica iz Srbije koja je zablistala u mnogim filmskim i televizijskim ulogama, domaćoj publici svidjela se kao Lorena u sapunici ‘Najbolje godine‘, kao i uvijek iskreno je progovorila o sebi, priznavši da pazi na vanjštinu zbog prirode svog posla.

Poznata televizijska i filmska glumica Katarina Radivojević otvoreno je progovorila o temi estetskih korekcija i zahvata kojima se podvrgnula. Tako je umjetnica iz Srbije u emisiji "Generalka" priznala da koristi botoks. Osim toga glumica je rekla i kako je svjesna da joj je njezin izgled pomogao u karijeri te je dodala da bi svi koji se bave javnim poslom trebali izgledati njegovano. No istaknula je da bi se trebali voditi onom - izgleda dobro za svoje godine - a ne izgledati 10 ili 15 godina mlađe.

"Ja ne mogu ništa sakriti, tako sam uvijek bila iskrena sa svojom publikom. Mislim da je za moj izgled najviše zaslužna genetika i sve bi vam bilo jasno kada biste vidjeli moje roditelje", kazala je Katarina, zatim je dodala da je cijeli svoj život vježbala. No osim tonusa tijela, za koje brine tjelovježbom o njenom licu sada brine i liječnik piše Gloria.rs.

image

Katarina kaže da cijelog života pazi na liniju i izgled.

VOJKO BASIC/CROPIX

Nakon ljeta, malo botoksa

"Pomalo radimo botoks, toliko da se i dalje mogu namrštiti zbog posla. Slažemo se da je manje - bolje. Tretirali smo cijelo čelo i malo oko očiju, bore smijalice. Ja imam 42 godine i to je nešto što se vidi. Imam izuzetno svijetle oči i škiljim pa kad se ljeto približi kraju, vidi se poneka bora više", rekla je Katarina.

Čitajte i: Glumica Katarina Radivojević uživa na Paklenim otocima

Na liječnikovu sugestiju dodaju botoks, ako ona ništa ne snima. Naglasila je da su njezine crte lica prirodne - i pune usne, velike oči, naglašene jagodice i izražena čeljust.

image

Počela je koristiti i botoks kako bi usporila nastanak bora.

TONCI PLAZIBAT/CROPIX

"Nije bilo potrebe nešto da mijenjam. Razumijem djevojke kojima intervencije daju samopouzdanje, ali to bi se trebalo napraviti s mjerom i ne bi trebalo pretjerivati. Moje iskustvo je pokazalo da žene koje puno toga mijenjaju na sebi, to rade jer nisu sigurne same sa sobom", zaključila je Katarina.

Linker
03. travanj 2024 18:27