Instagram
ZA NORMALNU I SUHU KOŽU

Kultni Rihannin proizvod dobio je 'nastavak': Ovo je formula na koju se čekalo

Prvi proizvod iz beauty linije slavne pjevačice Rihanne dočekan je s oduševljenjem i to ne samo zbog velikog izbora nijansi, već i zbog formule. Naime, nakon nanošenja tekući je puder bio postojan satima, čak i kod onih s masnom kožom. Ipak, ako imate suhu kožu nije bio najbolji izbor jer je previše matirao pa bi naglasio isušene djelove i sitne linije na licu. S obzirom da Rihanna uvijek sluša svoje kupce - našla je rješenje i za to.

Kako bi i one koje muku muče sa suhom kožom mogle koristiti njezin tekući puder koji je oduševio šminkerice, Rihanna je najavila da će njezin brend Fenty Beauty 15. kolovoza predstaviti novu liniju Pro Filt'r Hydrating Foundation. Taj tekući puder, koji će također biti dostupan u 50 nijansi kao i njegova originalna verzija Pro Filt'r Soft Matte Longwear Foundation, bit će odličan odabir za suhu kožu, najavila je popularna barbadoška pjevačica.

Obožavateljice njezinog beauty brenda Fenty Beauty od samog početka traže da se u ponudu uključi i hidratantni tekući puder jer im je prva predstavljena verzija bila jednostavno "preteška" za njihovu kožu. Ipak, Rihanna se ovim proizvodom pridružila i trendu koji vlada posljednjih mjeseci gdje raste potražnja za lakšim, svježim puderima. Nova formula osmišljena je za normalne i suhe tipove kože, a nudi srednju to potpunu prekrivenost te će biti postojan jednako kao i njegov prethodnik. Isto tako, novi puder je otporan na znoj i vlagu, lako se "blenda" i nekomedogeni je, odnosno ne začepljuje pore, a noviteti su hijaluronska kiselina i ulje grepa koji su savršeni za suhu kožu.

Instagram

Linker
19. travanj 2024 16:01