Chanel
BLAGDANSKO IZDANJE

Limitirano Chanel sjenilo inspirirano tvidom, zaštitnim znakom francuske kuće

Jakne, odijela i torbice napravljene od tvida, vunene tkanine po kojoj je francuska kuća Chanel poznata, klasični su elegantni komadi koje svaka dama želi imati u svojem ormaru. Ove sezone taj je prepoznatljiv materijal poslužio i kao inspiracija za blagdansku make-up paletu: prepoznatljiv uzorak koji je Coco Chanel obožavala sada krasi limitirano sjenilo za oči koje će donijeti eleganciju u svaku beauty "garderobu".

Iako 105 dolara nije malo za jedno sjenilo za oči, Chanel Ombres Lamées De Chanel paletu poželjet će svaka obožavateljica tog luksuznog brenda. Zlatne i smeđe nijanse izuzetno su prilagodljive i mogu se koristiti, osobito ove sjajnije, kao highlighter. Limitirano izdanje u prodaju stiže 28. studenoga, a kako izgleda pokazala je američka glumica Jessica Chastain.

Splash News

"Blagdanske palete brenda uvijek su poput malog umjetničkog dijela pa se uvijek susrećemo s iskušenjem da ih pospremimo i nikad ne koristimo jer su jednostavno prelijepi. Ipak, ova paleta stvarno zaslužuje da je koristite, a idealna je za kreiranje smokey eye looka sa zlatnim naglascima - izjavila je Kate Lee, vizažistica Chanela, koja je zaslužna za make-up glumice.

Linker
20. travanj 2024 10:04