NJEGA ZA SVAKU ŽENU

Ljepota iz Hrvatske: Novi beauty preparati domaćeg brenda za svaku ženu

Hrvatski brend Yasenka predstavio je nove proizvode iz linije Skinage u kojoj su mislili na potrebe svake žene koja želi zaustaviti vrijeme - kada su u pitanju promjene na koži.

S obzirom na to da već nakon 25. godine tijelo počinje gubiti otprilike 1,5 posto kolagena godišnje, s odgovarajućom njegom ne treba previše čekati. Osim toga, današnji tempo života često ubrzava proces starenja: razapeti smo između brojnih obaveza zbog čega nemamo dovoljno vremena, stalno smo pod stresom, ne razmišljamo o prehrani ni o tjelovježbi. Određene navike dodatno smanjuju razinu kolagena pa bi trebalo izbjegavati pušenje, konzumaciju većih količina šećera i pretjerano izlaganje sunčevom zračenju.

Ako se prepoznajete u svemu navedenome, vrijeme je da promijenite rutinu, uvedete zdrave navike i počnete koristiti proizvode koji mogu nadomjestiti kolagen koji je u velikoj mjeri zaslužan za mladolik izgled. Najvažnija uloga kolagena je povećanje zategnutosti i elastičnosti kože, poticanje prirodne sinteze kolagena u fibroblastima te posljedično smanjenje vidljivosti bora.

Upravo linija Skinage, hrvatskog brenda Yasenka, nudi anti-age proizvode koji obiluju kolagenom, a u ponudi se nalaze četiri proizvoda - svaki od njih prilagođen je različitim stilovima, beauty navikama i potrebama svake žene. Uz tekući dodatak prehrani Skinage Collagen Advanced, koji je bio prvi predstavnik te linije, sada su dostupni i Skinage Collagen Premium u ampulama koji će biti idealan za one koje su stalno u pokretu te Skinage Collagen Powder u prahu koji će se odlično uklopiti u životni stil sportašica i rekreativki koje obožavaju različite shakeove i smoothieje. Za one koje vole klasiku tu je Skinage Production krema koja sadrži ekstrakt soka biljke Bulbine frutescens čiji sastojci stimuliraju stvaranje stanica vezivnog tkiva i sintezu kolagena.

SKINAGE COLLAGEN ADVANCED 5000 tekući dodatak prehrani

SKINAGE COLLAGEN PREMIUM ampule (10x25 ml)

SKINAGE COLLAGEN POWDER, prah 100 g

SKINAGE PRODUCTION KREMA, 50 ml

Dio njihove Skinage linije je i krema za izbjeljivanje hiperpigmentacija koja sadrži ekstrakt bijelog duda i fitinsku kiselinu - sastojke koji dokazano izbjeljuju tamne mrlje nastale zbog prekomjernog izlaganja suncu ili, pak, kao jedan od znakova starenja.

SKINAGE ANTI SPOT KREMA, 75 ml

Linker
19. travanj 2024 11:53