Instagram
odvažite se

Ljetni trend koji obožavaju i poznate Hrvatice: 'Vragolasti' potez kistom osvojio je Maju, Severinu i Franku

Tuš za oči jedan je od make-up proizvoda koji stvara najviše problema, no ako je stavljen na prvi način može u potpunosti transformirati pogled. Uz klasični crni eyeliner, ovoga se ljeta nameće kao trend onaj u jarkim bojama.

Odvažno i hrabro, no garantira upečatljivi, mačkasti pogled. Naše poznate cure sve više umjesto s crnom linijom oči naglašavaju s tušem u boji koji će biti pravo osvježenje i zanimljiv okvir na kapcima.

Za efektnu boju odlučila se pjevačica Maja Šuput, poznata po odvažnim modnim kombinacijama pa joj eksperimenti u beauty segmentu nisu nikakav problem. "Malo vragolasto" napisala je Maja u opis svoje fotografije i pokazala crveni make-up. Osim na usnama, crvenu je nosila i na očima, s pravilnom linijom izvučenom pomoću tuša.

Vatrena crvena na očima svakako je boja s kojom ćete se istaknuti, što je u ljetnim modnim kombinacijama i poželjno. Igre jarkim bojama i neki novi trendovi s kojima ćete napraviti odmak od klasike dobar su način za promjenu imidža.

Ako je crvena, koja će osobito pristajati plavušama, preupečatljiva, nemojte zaboraviti na ostale "hladnije" nijanse ili neboje kao što je bijela. Pjevačica Franka Batelić kao brineta odlično nosi plavi tuš na očima, u kombinaciji s bijelim sjenilom na kapcima. Kleopatra look uz igru bijelog i crnog eyelinera postigla je Severina, čiji je make-up izgled inspiracija za klasičarke koje žele malu promjenu.

Cure ne zaostaju za svjetskim trendovima - tuš u boji omiljen je i kod stranih celebrity cura poput glumice Sophie Turner koja je istaknula oči bijelim tušem, dok se pjevačica Dua Lipa poigrala s vibrantnom ljubičastom bojom. Uz ove nijanse, u 2019. godini nose se žuti i zeleni tonovi na očima, a pristajat će svim bojama kose, osobito crvenokosima.

Linker
19. travanj 2024 16:10