Jason Smith / Everett / Profimedia
nije u genima sve

Mnogi se srame priznati, ali ne i ona: Gwyneth ne zazire od injekcija, evo što koristi umjesto botoxa

Gwyneth Paltrow otkrila je da se ne libi injekcija, dokle god je ono što unosi u lice provjereno. Dapače, postala je zaštitno lice proizvoda koji joj je draži od botoxa.

Glumica Gwyneth Paltrow poznata je po ljubavi prema zdravoj prehrani i neobičnim proizvodima na prirodnoj bazi koje prodaje putem svoje popularne stranice Goop.

Glumica nikad nije krila da voli isprobavati neobične novitete poput prahova, napitaka i seruma za lice, no o vječnoj taboo temi bogatih i slavnih - plastičnoj kirurgiji nije pričala puno.

Za razliku od kolegica koje izgledaju kao da stare unatrag, a odbijaju priznati da posjećuju klinike plastičnih kirurga, Gwyneth je odlučila otkriti da fantastičan izgled u 48. godini života ipak ne duguje samo dobroj genetici i pažljivo odabranim, organskim namirnicama kojima se hrani, već i injekcijama koje joj stručne ruke redovito ubrizgavaju u lice kako bi izgledala svježe i 'holivudski'.

Los Angeles, CA  - The World Premiere Of Walt Disney Studios Motion Pictures and Marvel Studios' 'Avengers: Endgame' held at the Los Angeles Convention Center.

Pictured: Gwyneth Paltrow

BACKGRID USA 22 APRIL 2019,Image: 427645638, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Image Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Što koristi umjesto botoxa?

Prema vlastitom priznanju, Gwyneth već nekoliko godina koristi Xeomin, koji je klinički odobren i koji se koristi za privremeno 'brisanje' bora s lica.

"Jako je važno pronaći kvalitetan i pročišćen proizvod. Zato sam počela koristiti Xeomin prije nekoliko godina", izjavila je Gwyneth koja je i zaštitno lice tog proizvoda.

"Mislim da je ljepota rad na sreći, dok ganjaš mladost. Nije tajna da sam kao otvorena knjiga kad su beauty proizvod u pitanju, no želim znati što se nalazi u stvarima koje stavljam u tijelo".

"Starenje je teško", govori slavna Oskarovka

Prošli mjesec otvorila je srce i priznala da joj godine ne padaju tako lako kako ljudi misle zbog njezinog lepršavog ponašanja.

"Starenje je teško. Kad vidiš promjene na licu, ne osjećaš se baš lijepo. Što je ironično jer je to najčešće period života u kojem napokon naučiš voljeti sebe", izjavila je slavna Oskarovka.

New York, NY  - Swizz Beatz, Alicia Keys, Kim Kardashian, and other celebrities arrive for the 2019 Met Gala in NYC.

Pictured: Gwyneth Paltrow



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 431639806, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Gregory Allen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Gregory Allen / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Čitajte i:

Mami uzdahe! Znamo kako kopirati Severinin zavodljiv make up look

Svi žele 'staklenu put': Futuristički proizvodi poput prozirnog pudera nova su realnost

Slavne dame iz 'Prijatelja' inspiracija su za novu kolekciju popularnog make-up brenda

Linker
17. travanj 2024 13:41