beauty sos za ljeto

Must have u svakoj torbici: Termalne vodice koristimo za brzinsko osvježenje i njegu kože

Ako ste jedna od onih koje smatraju da su termalne vodice u spreju bacanje novaca, razmislite ponovno. Upravo su one tijekom ljeta jedan od glavnih beauty saveznika u svakoj torbici, a isto tako se mogu nastaviti koristiti i tijekom zime zbog ljekovitih svojstava koja sadržavaju.

U potrazi smo za bilo kakvim osvježenjem, a ako usput ono ima blagotvorni učinak za naš ten, ne tražimo dalje. Termalne vodice tu dolaze u igru i postaju proizvod koji će nakon jednog korištenja postati nešto bez čega je teško zamisliti dan.

Mogu se koristiti više puta kroz dan, kad god vam zatreba osvježenje jer je pravi spas kod visokih temperatura. Njihova namjena je višestruka, možete je koristiti za smirenje kože nakon depilacije, u ulozi tonika, fiksatora šminke ili osvježivača. One će u prvom redu hidratizirati kožu, vratiti joj zdravi sjaj i svježinu te smanjiti osjećaj zatezanja na koži. Bogate su raznim mineralima, poput cinka, kalcija, kalija i mangana pa djeluju protuupalno, smiruju nadraženu kožu, opekotine, smanjiti će crvenilo i obnoviti suhu kožu.

Ljeti za osvježenje, a zimi se koriste za sjaj i dodatnu hidrataciju tijekom dana. Lako se koriste i prije nanošenja dnevne kreme jer će se svaki proizvod lakše upiti u kožu kada je ona vlažna. Isto tako, koriste se i prije nanošenja pudera.

Bočice s raspršivačem maksimalno olakšavaju njihovo korištenje u svakoj situaciji. Izdvojili smo one koje su najtraženijie na tržištu.

Bioderma Hydrabio Brume, 78,90 kn/300ml (Notino.hr)

Avene termalna vodica, 64 kn/150ml (Avene)

Evian Facial Spray, 90 kn/150 ml (Evian.com)

Uriage Eau Thermale, 89 kn/300ml (Notino.hr)

La Roche-Posay Eau Thermale, 63 kn/150 ml (La Roche-Posay)

Vichy termalna voda, 60 kn/150 ml (Vichy.hr)

Linker
18. travanj 2024 06:30