Profimedia, Free
BALZAM ZA USNE U TORBICU!

Najosjetljiviji dio lica najčešće ne zaštitimo od sunca: Vrijeme je da se to promijeni

Iako svi s nestrpljenjem očekujemo sunčane dane, kada oni dođu očekuju nas promjene beauty rutine, a jedna od neizbježnih je i zaštita kože od sunca.

Tu je na prvom mjestu lice koje je stalno izloženo sunčevim zrakama. I dok na njega ne zaboravljamo, a i zaštitni faktor je već uključen u BB kreme, i dalje ne zaštitimo svoju kožu u potpunosti od ultraljubičastih zraka. Jedan od dijelova na koje najčešće zaboravimo su usne, što je vrlo iznenađujuće s obzirom na to da se radi o mjestu na kojem je koža najtanja pa su one zbog toga i najosjetljivije. Isto tako je rak na području oko usana vrlo čest, zbog čega ih ne bismo trebali zaboravljati kada je u pitanju zaštita od štetnih zraka sunca. Upravo zbog toga smo pronašli nekoliko balzama sa zaštitnim faktorom koji će ih zaštititi, ali istovremeno i hidratizirati cijeli dan, a neki od njih im dati i neodoljivu boju.

Giordani Gold balzam za pomlađivanje usana sa ZF 12, Oriflame (59,90 kn); Balzam za usne u boji SPF 25, Loccitane (128,50 kn); Elizabeth Arden Eight Hour Protectant balzma SPF 15 (205 kn); Dr. Organic balzam za usne s manuka medom (39,90 kn); Bobbi Brown Lip Balm SPF 15 balzam za usne (225 kn); BEE BALM SUN Therapy Biobaza (19,90 kn)

Linker
19. travanj 2024 08:12