Douglas press
Tako se to radi

Nanosite li ispravno bronzer? Ovo su zlatna pravila uz koja ćete zasjati u punom sjaju

Kad god razmišljamo o bronzerima, na umu imamo onaj suncem okupani look koji želimo postići njihovim korištenjem. Međutim, često završimo s pogrešnom nijansom bronzera ili ga krivo nanosimo, pa finalni look bude daleko od onoga što smo priželjkivali. Evo kako tome doskočiti.

Odustati od bronzera samo zato što ne znate kako ga nanijeti ili koji odabrati bila bi šteta, jer su oni najbolje rješenje za postizanje zdrave preplanule boje i sjaja. Stoga vam donosimo par pametnih pravila s kojima ćete ovladati nanošenjem i odabirom bronzera.

Zapamtite da bronzer nije kontura

Dok je kod konturiranja riječ o oblikovanju i definiranju strukture lica, bronzeri služi za dodavanje topline i sjaja licu (Too Faced Diamond Fire Bronzer).

Drugim riječima, pažljivo s mjestima na koje ćete ga aplicirati! Nanesite ga na vrh obraza, vrh nosa i iznad sljepoočnice, a za potpuni učinak stavite malo bronzera i na vrat te ispod brade. Ne zaboravite na četkicu - koristite mekanu četkicu, pri čemu je za bronzer u kamenu, prahu i za kremaste formule najbolji kosi kist.

Too Faced Diamond Fire Bronzer, 305 kn

Birajte bronzer s obzirom na vaš tip kože

Ako imate suhu kožu, posegnite za tekućim bronzerom (Perricone MD No Makeup Bronzer Broad Spectrum SPF 15), ali ako vam je koža masna, odaberite bronzer u kamenu ili prahu (Benefit Hoola Matte Bronzer).

Perricone MD No Makeup Bronzer Broad Spectrum SPF 15 (10 ml), 275 kn

Dodatni savjet - stavite puder i ostale podloge za lice koje inače koristite na čekanje.

Benefit Hoola Matte Bronzer, 285 kn

Tijekom ljeta pokušajte pustiti da koža sjaji što je više moguće jer ćete tako dobiti prirodan sjajni izgled prije nego što dodate malo bronzera za osunčani izgled. Prstima nanesite bronzer kako bi se što bolje stopio s kožom.

Osim o teksturi, vodite računa i o boji bronzera

Zlatno pravilo je da bronzer ne smije biti više od jedne ili dvije nijanse tamniji od vaše prirodne boje kože. Dok oni sa svjetlijom kožom trebaju tražiti pudere u boji breskve ili tople bež nijanse (Douglas Big Bronzer Golden Sun Edition).

Douglas Big Bronzer Golden Sun Edition, 135 kn

Tamnijoj koži najbolje pristaju ciglasti ili čokoladni tonovi (Too Faced Dark Chocolate Soleil Bronzer).

Too Faced Dark Chocolate Soleil Bronzer, 249 kn

Ako imate žućkasti podton kože, zlaćani bronzer (Becca Sunlit Bronzer, 299,00 kn) je najbolja opcija!

Manje je više

Nemojte upasti u zamku i staviti previše bronzera. Slojevitost je rješenje svega - nanosite ga postepeno dok ne postignete željeni look. Za potpuni dojam, stavite malo highlightera (Douglas Highlighting Powder) za božanstveni brončani izgled!

Douglas Highlighting Powder, 115 kn

Zašto si ne pripomoći da ljeto potraje što duže! :)

Sve predložene bronzere i highliter pronašli smo na stanicama Douglas parfumerije na www.douglas.hr, pa i sami "zavirite" i otkrijte koji bi vam najbolje odgovarao ili posjetite jednu od njihovih parfumerija. Bogata ponuda bronzera od brojnih popularnih i ekskluzivnih brendova s kojima ćete osigurati preplanuli ten i kada niste na plaži sigurno će vas oduševiti.

ČITAJTE I:

Taj zlatni uvojak: Još jedan uspjeh 'žene s najljepšom kosom Instagrama'

Koliko često bismo trebali prati lice? Mnogi griješe i time si samo povećavaju postojeći problem

Od pudera do parfema, ovo su beauty proizvodi kojih se kraljica Elizabeta II. godinama ne odriče

Linker
18. travanj 2024 09:33