Više od 20 godina

Njega kože koja ima i najviše zahtjeve: Znanost u službi mladosti, obožavat će svako lice

Posebno razvijene linije proizvoda i uravnotežene metode tretmana prilagođene su individualnim potrebama kože te pružaju optimalan i dugoročan pristup, zaštitu i njegu kože u svim njezinim stanjima.

Spoj medicine znanosti i ljepote, nova je formula koja će oduševiti svaki tip kože: MBR - Medical Beauty Research - je cjelovita, vrlo učinkovita i svestrana linija proizvoda za njegu kože lica i tijela, posvećena ljepoti koja ne stari.

Sam naziv brenda sažima njegovu filozofiju: njega kože na granici medicine počinje tamo gdje prestaje normalna njega kože.

Kvaliteta i koncentracija aktivnih sastojaka u MBR proizvodima na granici je medicinskih, a tek za stupanj više, morali bi biti dostupni samo na recept.

S više od dva desetljeća iskustva, općenito se smatra "svetim gralom" njege kože. Gdje drugi brendovi moraju brinuti o troškovima proizvodnje, u MBR oni su sporedna stvar. Razvoj i napredak u MBR nije fokusiran na najbolju cijenu, već na najbolje rezultate. To je jedna od tajni MBR alkemije, uz stalnu težnju za postizanjem trenutačnih, mjerljivih i održivih rezultata. Ravnomjerno glatka koža, njegovane konture i mladolik izgled - postići i održati taj cilj zadatak je ovog njemačkog premium branda. Uočit ćete savršenstvo u svakom preciznom detalju.

image

MBR je pionir najučinkovitijih vrhunskih dermokozmetičkih proizvoda.

DEPOSITPHOTOS

Od 2000. MBR je pionir najučinkovitijih vrhunskih dermokozmetičkih proizvoda, poznat po svojim intenzivnim istraživačkim aktivnostima, usmjerenim na starenje kože i anti-ageing. Proizvodi MBR razvijeni su i neprestano se razvijaju u suradnji s priznatim stručnjacima iz područja plastične kirurgije i dermatologije, biokemije, toksikologije, mikrobiologije i tehnologije formulacije, koji su željeli stvoriti medicinsku liniju za njegu kože koja prati estetske zahvate i postoperativnu njegu.


Najčišći i najučinkovitiji sastojci

Cilj je bio razviti proizvode protiv starenja s najvećom mogućom koncentracijom aktivnih sastojaka, a istovremeno optimalnom tolerancijom kože. Primijetili su iznimne rezultate, neusporedive s bilo kojim drugim proizvodom za njegu.

Nakon godina znanstvenih istraživanja razvili su luksuznu medicinsku kolekciju za njegu kože temeljenu na najboljim dostupnim i najdragocjenijim sastojcima.

U formulama su korišteni najsnažniji, najčišći i najučinkovitiji sastojci, potpuno bez mineralnih ulja, parabena, polietilen-glikola (PEG), ftalata i umjetnih mirisa. Posebno razvijene linije proizvoda i uravnotežene metode tretmana prilagođene su individualnim potrebama kože te pružaju optimalan i dugoročan pristup, zaštitu i njegu kože u svim njezinim stanjima. Svatko može pronaći proizvod za sebe, bez obzira na dob ili potrebe kože. Korištenjem najnaprednijih organskih, bio-tehnoloških i medicinskih sastojaka za poticanje svih staničnih funkcija epiderme i derme, sve kolekcije MBR teže potpunom pomlađivanju staničnog metabolizma.

image

MBR® - Medical Beauty Research

PROMO

Opći aktivni mehanizam svih MBR proizvoda stvara mnoštvo epidermalnih, dermalnih i kozmetičkih učinaka, koji zajedno čine savršenstvo ovog izvanrednog branda. Nadmašit će sva vaša očekivanja. MBR proizvodi izrađuju se u Njemačkoj, gdje se nalazi i središte tvrtke. Potječe iz malog grada Bad Schlema, poznatog po svojoj povijesti terapijskog lječilišta. Spa kupke bile su čuvene po poticanju sposobnosti tijela za samoizlječenje i opuštanje. Wellness je u tom kraju duboko ukorijenjen, a MBR nastavlja tradiciju na iznimno visokoj razini. Proizvode MBR možete pronaći u Lana Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb i Kralja Tomislava 5, Split.

Linker
19. travanj 2024 20:11