Profimedia, Xposurephotos
korak dalje u svijetu glamura

Novi beauty trend: Biste li se usudili isprobati 'Blowtox', botoks za bolju frizuru?

Iz popularne klinike u New Yorku stiže nova ludost iz svijeta kozmetike koje na neočekivan način povezuje svijet estetske kirurgije, frizura i fitnessa. Kako? Doznajte u nastavku priče...

Neke žene još uvijek ne mogu zamisliti ideju 'peglanja bora' uz pomoć injekcija, dok druge ne mogu dočekati nove prijedloge iz klinika za pomlađivanje.

Botoks više nije rezerviran samo za bogate i slavne - plastični kirurzi diljem svijeta izvještavaju da ga sve češće koriste mlađe žene kako bi spriječile nastanak i produbljivanje bora te se žene ne mogu zasititi kreativnih tretmana koje prije nekoliko godina nismo mogli ni zamisliti.

Tako smo već čuli za korištenje botoksa u svrhu sprječavanja znojenja, a neke su celebrity dame otkrile da ga koriste kako bi dulje mogle stajati na vrtoglavo visokim štiklama na crvenom tepihu.

bianca balti

75Th Venice Film Festival
Red Carpet of the movie - The sisters Brothers
Venice (ITALY)
02-september 2018, Image: 385053113, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, SGP
Profimedia, SGP

Najnovija 'ludost' iz beauty svijeta predlaže korištenje popularne tekućine u spoju s feniranjem kose, kako bi fen frizura trajala dulje!

Ovaj bolni postupak uključuje uštrcavanje botoksa u tjeme kako bi se spriječilo znojenje, a samim time frizura danima ostala na mjestu.

Doktorica Michelle Henry iz New Yorka tvrdi da su njezine klijentice oduševljene uslugom takozvanog 'Blowtoxa' jer napokon mogu početi vježbati. Kako kaže, mnoge žene izbjegavaju teretanu jer znaju da će im vježbanje uništiti frizuru pa ih veseli što sada glamuroznu frizuru mogu spojiti s zavodljivom figurom.

Skup sport, ali ima svoju publiku, tvrdi njujorška stručnjakinja.

, Image: 259489258, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Caia Image
Profimedia, Caia Image

Linker
19. travanj 2024 21:46