Profimedia, Zuma Press - Enterta
MALE BEAUTY TAJNE

Novi trik za postizanje idealnog cat eye looka uključuje - zubni konac

Za neke je postizanje idealnog cat-eye looka pravi izazov, iako umjetnost konturiranja imaju u malom prstu. Upravo zbog toga postoje brojni proizvodi i trikovi koji bi trebali olakšati nanošenje savršene mačkaste linije, a ovaj posljednji postao je viralan - i to s dobrim razlogom.

Postizanje ravne, besprijekorne linije ponekad se čini kao nemoguća misija, osobito onima kojima tuš nije svakodnevno u rukama. Bez obzira na to koliko mirnu ruku i različitih tuševa imate u svojoj kozmetičkoj torbici, potez kistom nerijetko je pravi izazov: linija često ispadne neravna, zamrljana i vijugasta, a dodatan problem je i to što je treba nanijeti jednako, odnosno čim sličnije, na oba kapka.

Zbog toga razveseli svaka vijest o novom triku "bezbolnog" nanošenja tuša, osobito ako se radi o nečemu što već imate u svojoj kupaonici. Tajnu koja će olakšati cat eye look otkrila je beauty blogerica Makeup By Sugar na svojem Instagram profilu - doduše, pomoći će samo s "krilcima", dok će vam za liniju iznad trepavica ipak trebati mirna ruka i mnogo strpljenja.

Osim tuša, ovog puta je u glavnoj ulozi zubni konac - idealan je onaj koji dolazi zategnut na štapiću i bez ikakvih mirisa kako biste izbjegli iritaciju očiju.

Another EYELINER HACK that works using a DENTAL FLOSS as a guide to make sure you will not go crazy with your winged liner. Lol! And match this with Heartbreaker lipstick from @hudabeauty @shophudabeauty, you are now ready for your Valentine's date.I actually filmed this last year. I forgot all about it. Lol! Note: Do not use the mint flavor dental floss. _________________________________________________ #wakeupandmakeup #allmodernmakeup #eyeblogbeauty #makeupclips #makeupvideoss #fakeuproom #makeupslaves #slave2beauty #stylevideo #1minutemakeup #maryhadalittleglam #talkthatmakeup #make4glam #glamvids #makeuptutorialsx0x #hypnaughtymakeup #hypnaughtypower #makeupcoach #fakeupfix #peachyqueenblog #brian_champagne #cakefacevanity #ShimyCatsMUA #makeupfanatic1 #liveglam #fashionarttut #hudabeauty #makeup #makeupaddict @refinery29

Objavu dijeli Makeup By Sugar (@iamsugarcoated)

Linker
20. travanj 2024 02:00