Stanu u svaku torbicu

Obična krema sa zaštitnim faktorom nekada nije dovoljna: Ovih 6 inovativnih proizvoda olakšat će vam vruće dane

Kremama sa zaštitnim faktorom možemo zaštititi lice i tijelo, no one su malo nepraktične kada je riječ o dijelovima koji isto mogu brzo izgorjeti kao što je tjeme. Također, mazanje vjeđa SPF kremama možda je poželjno, ali nije baš najbolje ako volite oči naglasiti šljokičastim sjenilima jer će se uvlačiti u borice. Zato su se neki brendovi dosjetili genijalnih proizvoda koji će vam postati nezamjenjivi po ovim vrućinama.

Kada govorimo o zaštiti od sunca, većina nas odmah pomisli na SPF kreme za lice i tijelo, no često zaboravljamo zaštititi kosu, tjeme i 'male' dijelove tijela poput vjeđa, ušiju i prstiju na nogama. Dakako, mazanje tjemena kremom za sunčanje ne dolazi u obzir pa su se neki brendovi dosjetili inovativnih proizvoda u spreju i prahu koji pružaju jednaku zaštitu kao i kreme s visokim faktorima.

Neki do njih otišli su korak dalje sa sjenilima i primerima sa zaštitinim faktorom za sve one žene koje tijekom ljeta vole naglasiti oči šminkom, a opet ne riskirati opekline na vjeđama.

Coola Organic sprej za zaštitu tjemena i kose

Coola
Coola Organic Scalp & Hair Mist SPF 30, Coola, 163,80 kuna

Coola prirodna kozmetika u svom asortimanu ima organski sprej za zaštitu tjemena i kose s faktorom 30. Osim što šiti kosu od vrućine i sunca, također služi kao štit za obojanu kosu, bogat je antioksidansima, pro-vitaminom B5 i monoi uljem koje štiti i njeguje vlasi.

Tarte Tarteguard mineralni puder sa SPF zaštitom

Tarte
Tarte Tarteguard Mineral Powder Sunscreen Broad Spectrum SPF 30, Tarte, 176,40 kuna

Svi znamo da je obnavljanje zaštitne kreme na licu nužno kako bi se osigurala zaštita tijekom cijelog dana, no nanošenje tradicionalne SPF kreme na našminkano lice i nije najbolje rješenje. Tarte je ovom problemu doskočio s SPF-om u prahu koji pruža potpunu zaštitu od UVA i UVB zraka, a sve što trebate jest nanijeti ga na lice priloženim kistom. Osim toga, njime možete zaštititi i tjeme.

Supergoop! sjenila sa zaštitnim faktorom

Goop
Supergoop! Shimmershade Illuminating Cream Eyeshadow SPF 30, Nordstrom, komad 24 kune

Supergoop! sjenila sa zaštitnim faktorom 30 dolaze u jendostavnim posudicama koje su praktične za putovanja, a dođu svega oko 25 kuna. U ponudi su 4 boje i sve su što vam treba od sjenila na ovim vrućinama. Obogaćena su ekstraktima ruže, rimske kamilice, jasmina i suncokreta kako bi osjetljivoj koži na očima pružila antioksidativnu zaštitu.

Elizabeth Arden ruž sa zaštitnim faktorom

Elizabeth Arden
Elizabeth Arden Eight Hour Cream Lip Protectant Stick Sheer Tint SPF 15, Feel Unique, 180 kuna

Ako ljeti volite nositi ruževe, zašto ne biste bili ujedno i zaštićeni od sunca? Ruž sa zaštitnim faktorom 15 namijenjen je suhim i ispuclaim usnama koje u trenu čini mekšima i daje im suptilnu boju.

Kate Somerville sprej za fiksiranje sa zaštitnim faktorom

Kate Somerville
Kate Somerville UncompliKated SPF 50 Soft Focus Setting Spray, Space NK, 265,60 kuna

Sprej za fiksiranje make-upa praktičan je proizvod kada želimo dodatnu zaštitu od sunca. Ovaj fiksator sa SPF faktorom 50 odličan je za one s masnom kožom jer lagano matira i držat će make-up na mjestu.

Supergoop! mineralni puder za tjeme

Supergoop
Supergoop! Poof Part Powder SPF 45, Supergoop, 214,20 kuna

Nemasan i translucentan, ovaj puder za tjeme sa zaštitnim faktorom 45 vrlo je praktičan proizvod koji možete nositi u svakoj torbici i aplicirati svaki put kada za to osjetite potrebu. Zapravo je sličan suhom šamponu, samo što vas štiti od štetnih sunčevih zraka.

Linker
19. travanj 2024 15:49