Obrišite znakove starenja i ulovite najbolji tretman za bore po odličnoj adventskoj cijeni

Iako je tijekom godina dobio negativan prefiks, već desetljećima glavno ‘oružje‘ u zaustavljanju procesa starenja i vraćanju svježine koži čini botoks, poznatiji kao Vistabel.

Potpuno siguran, najdjelotvorniji i najpopularniji estetski tretman koji skida godine s lica, omiljen je u Hollywoodu, a ubrzo ga je zavolio i cijeli svijet. Ovaj "brisač" bora poznatiji kao Vistabel smanjuje kontrakcije mišića koji pomiču kožu što rezultira nježnijim i plićim borama te sprječava nastajanje novih, a u mjesecu darivanja Poliklinika Bagatin daje na Vistabel terapiju odličan popust koji ga čini idealnim blagdanskim poklonom.

Kad Vistabelom blokiramo negativne mišiće koji, primjerice, spuštaju obrve ili stvaraju bore oko očiju ili na čelu, aktivirat će se drugi mišići koji djeluju suprotno, i podižu obrve. Mnogi ljudi misle da je Vistabel opasan toksin, no stručnjaci Poliklinike Bagatin objasnili su kako je on potpuno siguran kad se aplicira u malim količinama i na pravim mjestima. Također, bitno je naglasiti da je tretman još 2002. godine odobrila američka organizacija Food and Drug Administration (FDA) koja kontrolira kvalitetu i sigurnost hrane i lijekova.

image

Aplikacija botoksa u Poliklinici Bagatin

POLIKLINIKA BAGATIN/PRESS

"Možda Vistabel ima negativnu konotaciju zbog izgleda 'ledene kraljice' s kojim se znamo susresti, a koje nastaju neznanjem prilikom aplikacije ili pretjerivanjem, no vjerujte mi, svatko tko jedanput dobro napravi Vistabel bit će više nego zadovoljan samim rezultatom. Njime će se postići jednostavno osvježenje u toj gornjoj trećini lica koje je možda čak i superiorno onome što možemo dobiti s preparatima na bazi hijaluronske kiseline“, objašnjava dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije te službeni trener i edukator tvrtke Allergan za aplikaciju hijaluronskih dermalnih filera i botoksa.

Zbog toga nije ni čudno napomenuti kako se ovaj tretman, na godišnjoj razini, izvodi pet do šest milijuna puta što ga čini svjetskim liderom brojem jedan za estetiku lica u svijetu.

image

Vistabel je potpuno siguran kad se aplicira u malim količinama i na pravim mjestima.

POLIKLINIKA BAGATIN/PRESS

Podarite svojoj koži mladolik i svjež izgled te nemojte propustiti odličnu adventsku ponudu Poliklinike Bagatin koja samo 8. prosinca na Vistabel terapiju bora lica daje ekskluzivnih 25% popusta. Više o samoj promociji saznajte ovdje.

Za više informacija o samom tretmanu obratite se stručnjacima Poliklinike Bagatin na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 01/4610-225, a cijeli proces aplikacije Vistabela možete pogledati na službenoj Instagram stranici Poliklinike Bagatin gdje dr. Tomica Bagatin odgovara na najčešće postavljena pitanja.

Linker
16. travanj 2024 17:31