MAKE UP TRENDOVI

Osvježite klasičan make up: Isprobajte ‘eye-lighter‘ tehniku koja pomlađuje i u trenu daje otvoreniji pogled

Želite osvježiti lice i vizualno ga pomladiti u trenu, isprobajte tehniku šminkanja za koju su vam potrebne samo ledene nijanse sjenila!

Iako znakovi starenja imaju svoje čari, mnoge žene ih se trude prikriti filerima, botoxom i raznim drugim beauty tretmanima koji skidaju godine s lica.

Eye-lighter tehnika

Jednostavna i jeftinija varijanta kojom efekt pomlađenja dobijete u trenu, krije se u vašim kozmetičkim torbicama! Nedostaje li vašem licu svježine i blistavosti, isprobajte "eye-lighter" tehniku s kojom topli i neutralni tonovi padaju u drugi plan, a ističu se hladne nijanse. Dobrom tehnikom korištenja highlihtera postići ćete željenu svježinu i trenutni efekt pomlađivanja.

image
Umjesto highlightera možete koristiti sjenilo.
PEXELS

Čitajte i: Zlatna pravila besprijekornog izgleda: Pet trikova za učinkovito prikrivanje podočnjaka

Ledene nijanse osvježavaju lice

Ova tehnika highlighter s obraza pomiče i na oči prekrivajući cijeli kapak, a ako u svojem beauty kutku nemate highlighter, možete koristiti i sjenilo iste nijanse - pritom ne morate zazirati ni od miješanja boja.

image
Ledene nijanse sjenila osvježit će vaše lice.
PEXELS

Čitajte i: Osvježeni u novi radni tjedan: Pomoću ovih gel maski izbrišite umor ispod očiju

image
Kombinirajte slične nijanse za bolji efekt.
PEXELS

Klasičnim kistom za sjenilo nanesite željenu hladnu nijansu preko cijelog kapka pa ga na rubovima uobličite kao da radite "smokey eyes". Kod ove tehnike ne morate toliko blendati - hladne nijanse puno će se lakše stopiti s bojom kože, a u kombinaciji s drugim ledenim tonovima stvorit će kaleidoskop boje i svjetla te će vaš make up look učiniti još efektnijim.

Linker
15. travanj 2024 15:55