Danijela Martinović
 Mario Poje
'čuda su tu da se događaju'

Podvrgla mu se i J.Lo: 'Zastrašujući' tretman zbog kojeg Danijela Martinović hoda bez šminke

Nakon prvog tretmana krvnom plazmom, pjevačica Danijela Martinović odvažila se na izlazak bez trunke make-upa, a sada je nastavila s tretmanima koje obožavaju svjetske zvijezde poput Jennifer Lopez i Meryl Streep.

Nakon prvog tretmana krvnom plazmom koji je predstavila na svom YouTube kanalu #danijelabezfiltera, pjevačica Danijela Martinović u javnosti je ovih dana bez mnogo razmišljanja šetala bez šminke. Mladolik izgled dijelom može zahvaliti i dobroj genetici, no oduševljeno govori o novom tretmanu kojeg obožavaju svjetske zvijezde poput Jennifer Lopez i Meryl Streep.

"Kao i svaku ženu, koja je iskrena pa prizna, mučio me mali milijun stvari zbog kojih sam se osjećala nesigurnom pa se nisam usudila izaći bez šminke, ali čuda su tu da se događaju. Nakon prvog tretmana krvnom plazmom kojeg sam napravila u siječnju ove godine najviše sam bila znatiželjna oko pitanja kako izgleda lice, vrat i dekolte tridesetak dana od prvog tretmana. Ostaju nam još dva obavezna, jer su tri minimum, nakon čega dr. Jelena Jakić provjerava stanje kože i vlasišta te određuje na koji način i kojim tempom nastavljamo" - otkrila je Danijela nakon svog drugog posjeta doktorici Jakić.

Doktorica Jakić objašnjava kako se najčešće susreće s pitanjem kome je namijenjen ovakav tretman.

"Žene koje su strpljive i žele pravu stvar za sebe rade ovakve tretmane koji su preventivni i regenerativni. Što više odgađamo borba je puno teža i zahtjevnija. PRP tretman minimalno je invanzivan gdje su alergijske reakcije isključene budući da se koristi vlastita krv, odnosno koristimo koncentrirane trombocite u vlastitoj plazmi. Ovaj koncentrat nakon unošenja u kožu uz pomoć faktora rasta izaziva prirodnu reakciju regeneriranja kože, pospješuje normalne procese liječenja, regeneracije i oporavka tkiva, smanjuje bore i poboljšava tonus lica te pospješuje rast kose." - ističe doktorica te dodaje kako se o Danijelinom licu brine već duži niz godina.

Pogledajte drugi dio tretmana krvnom plazmom i koja su sva pitanja mučila Danijelu!

Linker
15. travanj 2024 19:20