Promo
Beauty noviteti

Potpuno prirodan veganski make-up osvojit će vas sjajnom pigmentacijom i dugotrajnom postojanošću

S obzirom na to da je Avon brand koji sluša svoje korisnike i pazi na društveno odgovorno poslovanje, čak i u ovo čudno i prilično nesigurno doba trudi se donositi prirodne i ekološki osviještene novitete.

Nastavljajući osvještenu proizvodnju i ponudu vrhunskih prirodnih proizvoda, Avon je lansirao preparativnu liniju veganskih proizvoda Distillery make-up koji su formulirani od koncentrata izrađenih kroz bogati destilacijski proces kako bi se u potpunosti očuvao prirodni potencijal sastojaka.

Promo

Bez sastojaka životinjskog porijekla, alkohola, mirisa, umjetnih boja, kemijskih filtera za sunce, mineralnih i esencijalnih ulja ili sintetičkih sastojaka, alergološki i klinički testirano, svaki proizvod u novoj inovativnoj make-up kolekciji sadrži prosječno 15 prirodnih sastojaka koji se destiliraju uz manju količinu vode, što povećava i osnažuje koncentraciju aktivnih sastojaka i pigmenata u proizvodima.

Visoko pigmentirana sjenila za oči Distillery Shadow Shots (109,90kn) kremaste su formule i dolaze u sedam nijansi. Sadrže prirodne minerale, veganske emolijense i organski kukuruzni škrob za visoku koncentraciju pigmenata bogate dugotrajne boje.

Promo
Avon visoko pigmentirana sjenila za oči Distillery Shadow Shots.

Matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress (139,90kn) sadrži visoku koncentraciju mekanih prirodnih mineralnih pigmenata, antioksidanse i Omega 3 i 6 iz ulja sjemenki maline za nježan dodir i dugotrajnu postojanost. Dolazi u 6 različitih nijansi.

Promo
Avon matirani temeljni puder u kamenu Distillery Pressed to Impress.

Voluminozna maskara Distillery Lash'd Up (109,90kn)trepavicama pruža dramatično tamniju boju, gustoću i volumen zahvaljujući visokoj koncentraciji voska rižinih zrna, veganskom suncokretovom vosku i mineralnim pigmentima.

Promo
Avon voluminozna maskara Distillery Lash'd Up.

Sve Distillery proizvode možete isprobati u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu, a naručiti ih možete na Avon web shopu.

Linker
13. rujan 2021 21:40