Getty Images
WONDER WOMAN

Prava ljepotica: Superžena osvaja i bez trunke make-upa

Čak i superheroji moraju ponekad letjeti avionom, a ona to čini u potpuno ležernom izdanju: trenirka i majica s natpisom bile su odabir izraelske glumice Gal Gadot, zvijezde filma "Wonder Woman", koja se nakon višednevnog pojavljivanja na eventima s potpunim make-upom odlučila opustiti.

Nije nikakvo iznenađenje za bivšu Miss Izraela da prkosi pravilima kojih se inače zvijezde pridržavaju. Ona je na suprotnoj strani od onih holivudskih glumica koje ne možete vidjeti bez šminke čak niti na njihovim "jutarnjim" selfiejima iz kreveta. Nedavno se "pohvalila" svojim izgledom na Instagram profilu, bez trunke šminke nakon neprospavane noći, a ovog puta je odlučila na putovanju pustiti kožu da diše. Iako se sakrila ispod šilterice, nikome nije promaknulo da je to glumica iz novog hit filma "Wonder Woman" i da izgleda fantastično.

PREMIUM EXCLUSIVE Please contact X17 before any use of these exclusive photos - x17@x17agency.com


Sunday, July 23, 2017 - Wonder Woman actress Gal Gadot goes make up free at LAX, displaying her flawless skin while sporting a 'Day Dream' shirt before taking flight. X17online.com PREMIUM EXCLUSIVE
Tony/X17online.com

Gal Gadot ovih je dana osvajala modnim kombinacijama na Comic-Conu u San Diegu na kojem je predstavljala svoj novi film "Justice League" u kojem je treći put utjelovila Wonder Woman, a neupitno su je razveselile i vijesti da će film o superženi dobiti i svoj drugi nastavak.

Linker
23. travanj 2024 17:29