Tvoj #proljetniboost

Probudite kožu, vratite joj sjaj i zaštitite je uz tri laka koraka i najbolju njegu

Zimski period je iza nas, a napokon je i službeno stiglo proljeće. Dolaskom sunčanijih i toplijih dana naša koža treba dodatni boost kako bi bila blistava, hidrirana i zdrava.

Proljeće je vrijeme novih početaka te je zimsku rutinu koja uključuje bogatiju i hranjiviju njegu potrebno zamijeniti hidratantnim proizvodima koji će razbuditi kožu, pružiti joj sjaj i zaštititi od sunca. Donosimo tri obavezna koraka kojima ćete se nepogrešivo pripremiti se za proljetnu rutinu njege.

PRVI KORAK: Koristite laganiju kremu

Njega koju koristimo zimi hranjivija je i bogatija, a dolaskom toplijih dana potrebno ju je zamijeniti laganijim formulama. Dok nam je zimi hranjiva krema neophodna, porastom temperature i vlažnosti koža će biti dovoljno hidrirana i s blažim formulama koje se brzo upijaju, a jednako tako štite kožnu barijeru. Nekomedogena formula Eucerin® Hyaluron-Filler dnevne kreme sa SPF 30 pružit će koži hidraciju, ispuniti bore i zaštititi ju svakodnevno prilikom izlaganja suncu.

image
EUCERIN

DRUGI KORAK: Antioksidansi su must have

Proljeće je pokucalo na vrata i sa sobom donijelo sunčeve zrake koje uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala zaduženih za oksidativni stres kože i preuranjeno starenje. Vitamin C snažan je sastojak u preparativnoj njezi koji se bori protiv slobodnih radikala i must have svake rutine. Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C booster sadrži čak 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C i dokazano jača kožu i ispunjava bore.

image
EUCERIN

TREĆI KORAK: Ne zaboravite na piling

Mnogi izbjegavaju piling tijekom zimskih mjeseci jer može isušiti kožu, ali kako se temperature i vlažnost povećavaju važno je uvrstiti njegu s piling učinkom u svakodnevnu rutinu kako bi koža bolje upijala aktivne sastojke. Eucerin® Hyaluron-Filler noćni piling&serum kreiran za korištenje tijekom noći sadrži voćne kiseline koje potiču ljuštenje mrtvih stanica kože.

image
EUCERIN

Eucerin aduti za tvoj #proljetniboost

Dolazak toplijih dana idealno je vrijeme za posvetiti koži dodatnu njegu. Upoznajte Eucerin skin care aduta za vaš #proljetniboost!

image
EUCERIN

Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Brzo upijajući anti-age serum pruža koži svjež i blistav izgled u samo 7 dana. Formula je dodatno obogaćena nisko molekularnom hijaluronskom kiselinom i likokalkonom A te je dokazano pogodna za sve tipove kože i svaku dob.

Eucerin® Hyaluron-Filler hidratantni booster rješava problem dehidriranosti kože. Iznimno je lagan i osvježavajuć i koži pruža trenutnu vlažnost. Vidljivo ispunjava fine linije za glatku kožu zdravog izgleda. Sadrži samo 11 sastojaka, kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom.

Inovativna Eucerin® Hyaluron-Filler maska za intenzivnu hidrataciju dokazano pruža trenutačnu hidrataciju, hladi kožu i smanjuje fine linije i bore za svjež, blistav i pomlađen izgled kože u samo 5 minuta. Obogaćena je kombinacijom visoko i niskomolekularne hijaluronske kiseline koja prirodno nastaje u stanicama tijela i sastavni je dio vezivnog tkiva kože.

Eucerin® inovacija, Hyaluron-Filler korigirajući serum pogodan je za kožu koja pokazuje prve znakove starenja poput sitnih linija, proširenih pora ili kože koja je gruba ili izgleda umorno i sivo. Iznimno lagana i nemasna tekstura čini ovaj serum pogodnim za osobe s masnom kožom ili za nanošenje ispod šminke.

Eucerin® Hyaluron-Filler koncentrirani tretman intenzivni je serum protiv bora koji se koristi u kombinaciji s dnevnom anti-age njegom. Formula kombinira visoko i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu koja djeluje na kožu koja stari upravo ondje gdje bore i nastaju. Uz redovitu uporabu, koža postaje glađa i djeluje mlađe.

Eucerin® Hyaluron-Filler noćni piling & serum kreiran je za korištenje tijekom noći i kad se redovito koristi, klinički i dermatološki dokazano zaglađuje teksturu kože i potiče obnovu stanica dok istovremeno popunjava čak i najdublje bore. Koža izgleda zaglađenije i sjajnije, a pore su smanjene.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity 3D serum smanjuje hiperpigmentaciju i sprječava ponovno pojavljivanje nepravilnosti, ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože. Redovitim nanošenjem kožu ostavlja blistavom i pomlađenom.

Eucerin® Hyaluron osvježavajući sprej za lice i tijelo s visoko kvalitetnom hijaluronskom kiselinom i gluko-glicerolom pruža trenutnu i dugotrajnu hidrataciju za glatku i blistavu kožu. Sadrži koži srodnu pH vrijednost, brzo se upija, a pogodan je za više nanošenja dnevno, tijekom cijele godine.

Eucerin® Hyaluron-Filler dnevna krema sa SPF 30 rješava prve znakove starenja kože. Uočljivo popunjava fine linije i sprječava fotostarenje izazvano UV zračenjem i štiti kožu od slobodnih radikala. Nekomedogena formula idealna je za svakodnevnu primjenu i nanošenje ispod šminke.

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity dnevna njega SPF 30 ispunjava duboke bore i poboljšava elastičnost kože uz zaštitu od sunca. Eucerinova inovativna kombinacija visokomolekularne i niskomolekularne hijaluronske kiseline vidljivo ispunjava duboke bore, a koža postaje čvršća i zaglađenija.

Eucerin® Anti-Pigment dvofazni serum pruža učinak dva seruma koji djeluju zajedno: thiamdiol klinički dokazano smanjuje hiperpigmentaciju dok hijaluronska kiselina pomaže privući i zadržati vlagu u koži. Prvi rezultati su vidljivi nakon samo dva tjedna primjene.

Linker
18. travanj 2024 10:54