Profimedia
KOLEKCIJA RUŽEVA I MASKARA

Ruž i maskara - sve što vam treba za dobar make-up

Ako su šljokice, zlatno sjenilo, crni ruž za usne, različiti highlighteri i ostali novogodišnji lookovi za vas ipak malo previše – ne brinite, i dalje se možete držati provjerenog recepta kojem se žene vjerne već godinama, a s njime ne možete pogriješiti ni u kojoj prilici.

S obzirom na to da je stiglo vrijeme kada direktno s posla jurimo na važan domjenak ili pak adventsko druženje s prijateljicama, najbolje rješenje za dobar make-up je zapravo i ono najjednostavnije: neizostavna maskara i ruž u omiljenoj nijansi neće biti previše za poslovne prilike, a odlično će poslužiti i za večernji izlazak. Zbog toga što je nosimo cijeli dan i želimo da ostane postojana važno je birati šminku koja dugo traje, ali i koja je njegujuća. Kako umjetne trepavice nisu najbolje za cijeli dan, rješenje su maskare koje daju efekt umjetnih trepavica – pojačavaju debljinu trepavica i stvaraju zapanjujući volumen, a dugotrajne su. Isto tako, s obzirom na to da hladan zrak isušuje usne odaberite one koji sadrže hijaluronsku kiselinu kako ne biste morali brinuti da izgledaju ispucalo.

October 8, 2016: Isla Fisher at the
Profimedia, INF

Blake Lively at arrivals for THE SHALLOWS Premiere, AMC Loews Lincoln Square 13, New York, NY June 21, 2016., Image: 292004021, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Kristin Callahan/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Gigi Hadid in attendance for Sports Illustrated Celebrates Swimsuit 2016 Swim City, Altman Building, New York, NY February 15, 2016., Image: 274246656, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Steven Ferdman/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett
Profimedia, Everett

Iako maskare u boji izgledaju fantastično, najprikladnija za cijeli dan je ipak ona crne boje, ali se zato možete pogirati s ruževima. Mi predlažemo tri nijanse koje su stalno u trendu, a idealne su za one koje vole "igrati na sigurno". Klasična crvena kojom ćete "začiniti" svaku kombinaciju, nježna roza ili pak nude nijansa - hit prošlih nekoliko sezona koja odgovara svima.

Gloria predstavlja kolekciju ruževa i maskaru uz koje ćete izgledati poput filmske zvijezde. Uz novi broj magazina, koji je u prodaji od 1. prosinca, izaberite jednu od tri nijanse Deborah Milano Red dugotrajnih ruževa ili Deborah 24 ORE Absolute Volume crnu maskaru koja daje volumen i efekt umjetnih trepavica.

Linker
19. travanj 2024 21:49