Ilustracija Aura
PREDSTAVLJENA LIMITIRANA KOLEKCIJA

Ružičaste nijanse ruževa i rumenila idealne za ljeto

S prvim danima ljeta predstavljena je nova kolekcija AURA dekorativne kozmetike. Limitirana kolekcija “So dolly, So sweet” podsjetit će vas zašto je ružičasta omiljena ljetna boja brojnih šminkerica. 

Ruževi, rumenila i lakovi za nokte u ružičastim nijansama “Sugarbabe” i “Miss Patisserie” savršeno će upotpuniti svaki ljetni look, a dio kolekcije su i dva modela umjetnih trepavica te must have proizvod AURA dekorativne kozmetike – “highlighter” gel za lice i tijelo visokog sjaja namijenjen postizanju svježeg tena koji je oduševio hrvatske beauty blogerice.

Ruževi “So dolly, So sweet” baršunasti su, intenzivnih boja i mat završnice. Kremasta tekstura daje ugodan osjećaj na usnama, čineći ih mekim i glatkim, a obogaćeni su aromom vanilije te ne sadrže parabene. U okviru limitirane kolekcije su i rumenila svilenkaste teksture te lakovi za nokte dugotrajne boje.

Najupečatljiviji dio kolekcije je “highlighter” gel visokog sjaja za lice i tijelo koji se nanosi na najizloženije dijelove lica – vrh jagodične kosti, duž nosa, ispod obrva, a može se koristiti i kao sjenilo za oči ili na usnama – preko ruža ili samostalno. Nanosi se u tankom sloju nježnim pokretima, a osim što svjetluca, čini kožu glatkom i svježom.

Promocija limitirane kolekcije održana je u Gin Gardenu u Zagrebu, a dostupna je samo u Kozmo drogerijama.

Foto: Press

Linker
23. travanj 2024 13:17