Iz celebrity ormarića

Slavne dame otkrivaju beauty proizvode u koje se kunu, a čak ni nisu pretjerano skupi

Beauty proizvodi koje slavni zaista koriste: Retinol koji je Reese ‘promijenio kožu‘, serum od kojeg se Kim ne odvaja... Ovo su samo neki od hitova.

Jeste li se ikad, u potrazi za kozmetičkim proizvodima koji će zaista djelovati, zapitali što na svom licu koriste zvijezde čiji ten izgleda besprijekorno? Ove celebrity cure s A-liste ne kriju koje kozmetičke proizvode obožavaju.

Gwyneth Paltrow

image
Gwyneth Paltrow
JASON SMITH/EVERETT/PROFIMEDIA

Slavna Oskarovka odavno nije samo glumica. Velik dio svog vremena Gwyneth Paltrow posvetila je stvaranju platforme "Goop" na kojoj otkriva i prodaje proizvode koji su u skladu s njezinim holističkim pristupom životu i lišeni bespotrebnih kemikalija. Na lice stavlja samo proizvode koji se mogu kupiti u online dućanu "Goop", a vjeruje da su ulja za ljepotu apsolutno čudotvorna kad je njega kože u pitanju. Na licu, koje u 48. godini života izgleda fantastično, koristi "Active Botanical Serum" brenda "Vinter's Daughter", ulje koje zahvaljujući mineralima, dobrim masnoćama i antioksidansima, uklanja znakove umora s lica te dubinski njeguje.

image
"Active Botanical Serum" brenda "Vinter's Daughter"
Press foto

Reese Witherspoon

image
Reese Witherspoon
AVALON.RED/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kad je anti-age njega u pitanju, glumica Reese Witherspoon kune se da je pronašla pravi hit. Zvijezda i producentica serije "Male laži" vjerna je proizvodu za koji se smatra da je 'poput tjelovježbe za kožu, i to dok spavamo'. Riječ je o kapsulama "Elizabeth Arden Retinol Ceramide Capsules", koje su joj, kako tvrdi, "zauvijek promijenile kožu". Naime, ceramide, baš poput retinola, naša koža proizvodi sama, a kako starimo, njihov se broj smanjuje, a koža postaje manje elastična i sklona borama. Upravo zato proizvod poput Reesinih omiljenih kapsula, koji se prije spavanja nanosi na čistu kožu, licu vraća punoću, zaglađenost i sjaj.

image
Elizabeth Arden ceramidne kapsule
Press foto

Blake Lively

image
Blake Lively
AVALON.RED/AVALON EDITORIAL/PROFIMEDIA

Zvijezda serije "Tračerica" i supruga glumca Ryana Reynoldsa od najmlađih dana vodi brigu o njezi kože. 33-godišnja majka troje djece nije pobornica invazivnih beauty tretmana - lice njeguje finim, provjerenim proizvodima koje otkriva na putovanjima. "Vodica Beauty Elixir" francuskog brenda Caudalie, koja sužava pore i zaglađuje kožu među dražim joj je beauty proizvodima.

image
Caudalie Beauty Elixir
Press foto

January Jones

image
January Jones
KRISTIN CALLAHAN/EVERETT/PROFIMEDIA

Glumica koja se proslavila ulogom Betty u seriji "Momci s Madisona" ne krije da obožava isprobavati beauty novitete. Primjerice, kad joj je sin bio bolestan ostala je s njim kod kuće te to vrijeme iskoristila kako bi 'pročistila' kozmetičke proizvode i bacila višak. Kad je ostalo toliko proizvoda da stanu u 'samo dva' kupaonska ormarića, s fanovima na Instgaramu podijelila je da se 'osjeća puno lakše'. Ipak, postoje neki proizvodi kojih se January nikad ne bi odrekla, a jedan od njih je "Kiehl's Midnight Recovery Serum", slavno ulje u plavoj bočici koje obnavlja kožu u snu, izvještava People.

image
Kiehl's Midnight Recovery Serum
Press foto

Kim Kardashian

image
Kim Kardashian
IMAGE PRESS/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Reality zvijezda Kim Kardashian vrlo je otvorena po pitanju proizvoda koje koristi na svom licu pa fanove na društvenim mrežama često uveseljava fotografijama svojih kozmetičkih torbica i kupaonskih ormarića, u kojima se nalaze isključivo beauty proizvodi koji su prošli 'Kardashian Test'. Poznata starleta i njezina sestra Kourtney prije više su godina otkrile kako za područje oko očiju koriste slavno ulje protiv strija "Bio Oil", a Kim je s obožavateljima podijelila još jedan moćan proizvod od kojeg se ne odvaja - "Guerlain Orchidée Impériale Longevity Concentrate Serum", koji intenzivno 'briše' znakove starenja na koži.

image
Guerlain serum Orcide
Press foto
Linker
17. travanj 2024 23:41