IMAXtree/iStock
SILIKONSKA SPUŽVICA

Stigao je novi omiljeni beauty alat - upoznajte SiliSponge

Posljednji beauty proizvod koji je u kratkom vremenu postao viralni hit stvarno i zaslužuje svu tu pomamu. Radi se o SiliSponge - prozirnom, silikonskom blenderu koji ne upija make-up. Iako izgleda malo čudno, isplati se isprobati jer se radi o spužvici koja neće upiti puder.

Ako vam je najdraži alat za nanošenje šminke spužvica, napokon možete odahnuti jer stiže rješenje zahvaljujući kojem nećete potrošiti pola bočice proizvoda uzalud. Silikonski aplikator novo je beauty pomagalo koje su otkrili korisnici Reddita, a kreirao ga je indie beauty brend Molly Cosmetics. Malo nalikuje na silikonski implantant, ali glavno je da ne upije veliku količinu šminke kao neke od spužvica.

Mnogi ga nazivaju novim beauty blenderom koji zahvaljujući neporoznoj silikonskoj površini ne upija šminku. Zbog posebne strukture nećete potrošiti toliko proizvoda, a vrlo ga je lako i očistiti: samo ga isperete sapunom i vodom. Prodaje se po akcijskoj cijeni od 9,90 američkih dolara, ali teško ćete ga nabaviti jer je cijelo vrijeme rasprodan.

Pogledajte kako djeluje!

Linker
25. travanj 2024 15:20