Profimedia
"NO MAKE-UP"

Sve tajne njege kože Alicije Keys, predvodnice pokreta „bez šminke“

Od crvenog tepiha pa sve do malih ekrana, američka pjevačica Alicia Keys ponosna je predvodnica pokreta „bez šminke“. Iako ne koristi puder ni maskaru, njezin izgled ipak zahtijeva predanu njegu. Besprijekoran ten Alicia duguje vizažistici Dotti Streeters koja je sve detalje o prirodnom izgledu pjevačice podijelila s W magazinom. Zapravo se radi o režimu koji svi mogu odraditi kod kuće i koji je vrlo jednostavan.

Prvi korak do prirodnog sjaja skriva se u zamrzivaču. „Trenutačno koristimo led kako bi učvrstili kožu i poboljšali cirkulaciju“ – otkrila je njezina vizažistica koja tom metodom postiže željeni zdravi sjaj kože.

Drugi korak uključuje još jednu stvar koju možete naći u svojoj kuhinji – krastavac. Naribajte cijeli krastavac i nanesite ga sve od obrva pa do područja ispod očiju, a ako imate vremena možete ga rasporediti i po cijelom licu.

U pravilnoj njezi kože vrlo su važna i ulja. "Ljudi ih se boje jer misle da će im zamastiti ten, ali ona nam uvijek trebaju" – naglasila je Dotti i otkrila kako Alicija koristi čisto ulje jojobe i tonik za čišćenje na bazi ulja. Za "tetošenje" kože koristi maske s probiotikom ili onu na bazi bilja.

Nakon što je koža pripremljena, Dotti Alicijine obrve naglasi pomoću umjetnih trepavica, a za kraj nanese anti-age serum.

Linker
17. travanj 2024 01:28