Tako jednostavno

Tajna blistave kože alla Katie! Mladolika glumica otkrila čemu duguje lice kojem ne treba ni šminka

Od pozitivnog stava, mnogo hidratacije do redovite njege pažljivo biranim proizvodima Holmes se raspričala o svojoj beauty rutini.

Iako je zagazila u četrdesete, Katie Holmes (42) ne brine oko starenja, a njena blistava koža kao da joj to višestruko vraća. Mladolika glumica ima nevjerojatno blistavu kožu, često je se može vidjeti u šetnjama New Yorkom s minimalno ili čak nimalo šminke i svaki put ona oduševi svojim prirodnim izgledom.

Sada je Katie otkrila sve tajne njegovanja kože, u razgovoru za magazin People, u kojem je pristala na snimanje bez šminke, pokazala je kako njega kreće - iz glave. "Prihvaćam svoju dob sa zahvalnošću i ne brinem zbog toga što nemam šminku. Moja radost dolazi iznutra", kazala je Katie.

No, osim pozitivnog stava, Holmes itekako pazi na ono što unosi, a kasnije i stavlja na sebe. Govoreći o njezi kože, Katie kreće od baze. "Pijem mnogo vode i trudim se jesti mnogo povrća kako bi mi koža bila što zdravija", kaže glumica.

Čitajte i: Domaći dizajneri komentirali su modnu kombinaciju Katie Holmes: Slažete li se s njihovim mišljenjem?

Njega kojoj je vjerna

"Za kožu brinem tako da je čistim svako jutro i večer i nanosim mnogo seruma s hijaluronskom kiselinom, kao i ovlaživača. Kad se spremam izaći iz kuće obavezno stavim kremu sa zaštitnim faktorom, i sjajilo za usta", opisala je glumica svoje dnevne rituale koje ne preskače.

Glumica je također otkrila i da je posebno vjerna liniji Dr. Barbara Sturm, koju obožavaju mnogi poznati. "Velika sam ljubiteljica Dr. Strum. Redovno idem na njene tretmane lica i koristim njene proizvode", kazala je Holmes.

Odlazak na tretmane lica u neku od klinika Dr. Strum za Katie je trošak kojim će se počastiti. Uz to nanosi njihov hijaluronski serum, kao i serum za posvjetljivanje i kremu za lice.

Linker
18. travanj 2024 17:34