Arimed
Savršen za ljeto

Trend koji je osvojio beauty scenu: Ne mogu mu odoljeti ni poznate dame

Jedan od najvećih hitova u modi i ljepoti svakako su neonske boje koje može nositi svatko, samo je važno znati kombinirati boje.

Jedan od najvećih hitova u modi i ljepoti svakako su neonske boje koje može nositi svatko, samo je važno znati kombinirati boje.

Trend neonskih boja zavladao je modnim svijetom prošle godine, a ove godine osvojio je i beauty scenu. Ovaj razigran make-up, zanimljivih neonskih boja, idealan je za ljetni period i doba festivala. Samo budite odvažni i poigrajte se kombiniranjem neonskih nijansi koje nam nude u paletama poznatih makeup brendova.

Sestre Kardashian najveće su obožavateljice ovog novog makeup trenda, a slijede ih i ostale poznate dame poput Selene Gomez, Barbare Palvin i Belle Hadid. Na očima su dopuštene kombinacije nekoliko neonskih nijansi koje izvrsno izgledaju na preplanuloj puti i uz bilo koju modnu kombinaciju.

Bilo da se radi o neonskom ružu za usne ili pak sjenilima, sama aplikacija nije komplicirana s obzirom na to da je naglasak na intenzitetu boje, a ne na tehnici šminkanja, tako da zaista svatko može isprobati ovaj trend. Edukatori Učilišta Arimed savjetuju korištenje baze za sjenila kako bi neonske boje bile još intenzivnije, a u kratkom tutorijalu pokazali su jednu varijantu ovog trendi looka.

Odlučili su se na kombinaciju čak tri neonske nijanse na očima, žute u samom kutu oka, narančaste na sredini i ružičaste na vanjskom dijelu kapka te ispod oka. Kompletni look upotpunjen je bezbojnim sjajilom koje je najbolja opcija uz ovakav kolorit na očima te bronzerom i neprimjetnim umjetnim trepavicama.

Linker
26. travanj 2024 17:35