Getty Images
OSIM LUKSUZNIH PREPARATA

Tri pravila njege kože kojih se pridržava oskarovka Cate Blanchett

Australska glumica je zaštitno lice prestižnog japanskog beauty brenda SK-II već 15 godina i još je uvijek jednako oduševljena njihovim proizvodima zahvaljujući kojima izgleda besprijekorno. Ipak, Cate Blanchett priznaje kako nije samo luksuzan brend zaslužan za njezinu blistavu kožu i otkriva tri pravila koja smatra ključnima u beauty rutini.

Konzistentnost

Iako voli mijenjati krpice i svako malo promijeniti frizure, to ne radi s njegom kože. Vjerna je istim proizvodima jer smatra da će upravo zahvaljujući rutini koje se stalno pridržava koža biti otpornija i elastičnija.

Zaštita od sunca

Još od djetinjstva, kada me majka stalno upozoravala na njegovu štetnost, klonim se sunca i uvijek prije izlaska iz kuće nanesem kremu za sunčanje. S obzirom na to da imam jako blijedu put, vrlo lako izgorim pa je u mojem slučaju zaštita uistinu neizostavna - otkrila je za Allure 47-godišnja glumica.

Izgled nije najvažniji

Australska glumica vodi se pravilom da ne smije "popustiti pod pritiskom". Ne obazire se na ono što drugi misle i ne smatra da je izgled najvažniji.

- Nisam model i nikada nisam bila najljepša djevojka u školi pa o sebi nikada nisam niti razmišljala samo na osnovi izgleda. To je dio mene, ali nije sve što ja jesam. Osjećam veći pritisak da odradim svoj posao kako treba, odnosno da ispričam priču i kreiram zanimljiv lik. Meni nije u interesu izgledati mlađe, već što uvjerljivije utjeloviti neki lik - izjavila je Cate Blanchett, koja je nedavno završila sa snimanjem filma "Ocean's Eight".

Jackson Lee / Splash News

Linker
18. travanj 2024 16:23