Odvažno i seksi

Veganske palete: Selena Gomez izbacila glamurozna sjenila za blagdansku sezonu

‘Htjela sam započeti razgovor o svemu što činimo da bi se osjećali ljepše‘, izjavila je 28-godišnja pjevačica pri pokretanju beauty linije do koje joj je jako stalo.

Pjevačica Selena Gomez nedavno je pokrenula beauty liniju kojom želi 'srušiti nerealistične standarde i želju za perfekcionizmom koju nam svijet danas nameće".

28-godišnja Selena strastveno se posvetila svom beauty projektu, u koji je uključila i brojne influencerice koje dijele njezinu politiku kad su izgled i ljepota u pitanju.

Za razliku od kolegica iz celebrity svijeta, kao što su Rihanna i Kim Kardashian, koje beauty proizvode izbacuju u mini kolekcijama, Selena je odlučila odjednom predstaviti sve proizvode pa se tako pod imenom "Rare Beauty", od travnja ove godine, mogu kupiti tuševi za oči, sjenila, rumenila, ruževi, maskare, highlighteri, lakovi za nokte te puderi i korektori u nevjerojatnih 48 nijansi.

"Sve je vrlo pročišćeno i jednostavno. Htjela sam da se ljudi osjećaju sigurno", izjavila je Selena nakon izlaska kozmetičke linije koja je u kratkom roku 'pokupila' brojne pohvale.

Zvijezda hitova "Wolves" i "Good For You" u potpunosti je htjela izbjeći testiranje na životima i korištenje sastojaka koji nisu veganski ni dobri za okoliš pa je svaki komad iz kolekcije u skladu sa zaštitom okoliša i životinja.

Ususret nadolazećim blagdanima, pjevačica i poduzetnica izbacila je dvije predivne palete u bojama koje su odvažne i glamurozne, a opet nosive i lako iskoristive kad se pomiješaju s neutralnim nijansama.

Paleta "Magnetic Spirit" puna je boja inspiriranih draguljima, dok paleta pod nazivom "Confident Energy" sadrži srebrnu, zlatnu, plavu, zelenu, crvenu i smeđu nijansu.

image
Paleta blagdanskih sjenila "Rare Beauty" pod nazivom "Magnetic Spirit"
FOTOGRAFIJE: RARE BEAUTY RARE BEAUTY

Palete zaista pristupačne cijene od 25 dolara od 16.10.2020. moći će se kupiti u dućanima lanca Sephora, te u online dućanu Seleninog brenda "Rare Beauty".

image
Paleta blagdanskih sjenila "Rare Beauty" pod nazivom "Confident Energy"
FOTOGRAFIJE: RARE BEAUTY RARE BEAUTY

Čitajte i:

Odobrila Kim Kardashian: Vizažist za kojim luduju slavne dame izbacio vlastitu kolekciju

Hit jesenske frizure koje možete napraviti kod kuće - uz samo jedan neodoljivi dodatak

Sjajni ten za blistavu budućnost: Mlada glumica predstavlja novi trend u tretmanima

Linker
13. travanj 2024 09:42