Neja Markičević / Hanza Media
snažna poruka

Luciju Lugomer ne brine celulit, strije i ožiljci na plaži, nego u kupaćem kostimu udara kontru

Influencerica Lucija Lugomer prije pet mjeseci postala je majka, a svojim pratiteljicama s plaže je odlučila poslati važnu poruku..

"Danas podsjećam samu sebe, ali i sve druge koji to trebaju čuti. U redu je prigrliti sve ono za što nam govore da ne bismo trebali voljeti. Celulit, pjegice, ožiljci i strije su normalni, oni su ljudski i oni su ono što vas čini osobom kakva jeste, poručila je Lucija Lugomer svojom pratiteljima u opisu fotografije na kojoj je pozirala odjevena u crni kupaći kostim.

Poznata najpoznatija hrvatska plus-size manekenka Lucija Lugomer uvijek ulaže puno energije u to da svojim pratiteljima osvijesti ljubav prema sebi. "Jesi li ikada razmišljala o tome što bi bilo da si rekla jedno jednostavno ‘HVALA’ svom tijelu umjesto tog razmišljanja što će drugi reći i misliti? Umjesto te mržnje koju si osjećala kada si se pogledala u ogledalo? Mnoge stvari sam mogla razumjeti, nekada davno, ali razliku između mišljenja jedne ‘random’ prolazne i nepoznate osobe te roditelja koji osuđuje tvoje tijelo i tvoje bivanje to neću moći NIKADA", napisala je Lucija te nastavila:

Instagram

"Jako puno vas mi je tijekom ovih godina pisalo o strahu i osudi koji su doživljavali, što u svakodnevnom životu, što na poslu, što od kolega, što od roditelja..i moram vam reći da SVI zaslužujemo/zaslužujete doživjeti ovu sreću. Svi zaslužujete biti ovako sretni i ponosni.

Svi smo jednaki ispod ovog neba i nitko na ovome svijetu nema tu moć reći vam drugačije.

Nitko nema to pravo! Nitko se od nas nije rodio da bi bili omalovažavani, da bi se osjećali manje vrijedno i hodali pognute glave ovim svijetom. Uzmi stvar u svoje ruke, lupi šakom o stol i reci DOSTA! Jer bolje postoji. Jer teško je, ali sutra je novi dan i to znači nove prilike. Bullying NIJE ok i nikada neće biti ‘IN’ i biti ‘COOL’! Možeš više, zaslužuješ više i vrijediš više!!!", strastveno je poručila manekenka jednom prilikom.

Fashion.hr
Lucija Lugomer

Lucija se i ranije trudila promovirati pozitivnu sliku o različitostima ženskih tijela, a na Instagramu često stavlja statuse koji su posvećeni ljubavi.

"Moje tijelo je mehanizam koji nije za svakoga i nije svakome po guštu, ali ljepše mi je živjeti u saznanju kako prihvaćam sebe takvom kakva jesam, stvorenom za voljenje.", naglasila je.

Čitajte i:

Emotivna ispovijest Lucije Lugomer o odrastanju bez majke: 'Moj tata je veliki heroj. Itekakav muškarac!'

Lucija Lugomer je ogolila dušu: 'Tijelo zaslužuje poštovanje s obzirom na to da je ono uz nas duže nego što su neki prijatelji ili brakovi'

Lucija Lugomer suprugu: 'I kad ne uskladimo outfite znamo koliko smo usklađeni u životu'

Linker
16. travanj 2024 09:35