Matej Dokić
nagradni natječaj

Minimalno zahtjevan zahvat za maksimalan rezultat: Uključite se i osvojite makeover na dar

U suradnji s Poliklinikom Lohuis Filipović Medical Group u četvrtak 7. studenog otvaramo natječaj koji će pobjednici donijeti novi izgled, a zahvate prilagođene njezinim željama i potrebama obavit će nizozemsko-hrvatski kirurški dvojac, dr. sc. Peter Lohuis i dr. sc. Boris Filipović.

Koje god zahvate radili na nečijem licu, krajnji rezultat mora biti - prirodan izgled. U tome su suglasni dr. sc. Peter Lohuis i dr. sc. Boris Filipović, nekadašnji mentor i učenik, a danas ravnopravni partneri u Poliklinici LF Medical Group u Zagrebu. Upravo je to ideja njihova projekta koji žele realizirati u suradnji s Glorijom - da pobjednica natječaja Makeover na dar nakon zahvata LF Face izgleda kao mlađa verzija sebe, a ne kao druga osoba.

Prirodni rezultati u estetskoj kirurgiji lica ponekad iziskuju natprirodan napor pa njihov autorski pristup pomlađivanju obuhvaća više operativnih tehnika tijekom jedne operacije. Drugim riječima, dr. Lohuis i dr. Filipović osmislili su zahvat koji je za pacijenticu minimalno zahtjevan, a daje maksimalan rezultat: u jednoj anesteziji može se obaviti lifting lica, lifting vrata, podizanje obrva i usana, korekcija donjih i gornjih kapaka te korekcija nosa i ušiju! A na pobjednici našeg natječaja obavit će se četiri zahvata - u skladu s njezinim željama i potrebama.

Natječaj Makeover na dar, na koji se možete javiti ako ste stariji od 40 godina i željni promjena izgleda, traje od 7. do 28. studenog, a prijavnice možete pronaći u magazinu Gloria (7.,14. i 21. studenog) ili u nastavku.

Linker
30. lipanj 2022 18:48