Profimedia, SIPA USA
100 posto djelotvorne

Miranda Kerr pokazala tri jednostavne vježbe koje možete raditi kod kuće

Za sve koje muči kako učinkovito vježbati kod kuće i pritom ne potrošiti više od dvadesetak minuta, australska manekenka ponudila je rješenje.

Geni jesu zaslužni za ljepotu, ali tijelo, da bi ostalo vitko i zategnuto, treba održavati. I vrapci na grani cvrkuću da su prehrana i kretanje rješenje za zdravlje tijela i duha, no vježbanje ne mora nužno biti mukotrpno za dobre rezultate. A ako od nekoga možemo pokupiti koji dobar savjet oko manje zahtjevnih vježbi i što se tiče izvedbe, ali i vremena koje mnogima kronično nedostaje - onda su to ove tri vježbice koje preporučuje model Mirnada Kerr!

Australska ljepotica s adresom u Los Angelesu prošle je godine u sretnom drugom braku s osnivačem Snapchata Evanom Spiegelom rodila njihovo prvo zajedničko dijete, sina Harta. Njezina figura osam mjeseci nakon porođaja dokaz je da je dobru formu, uz dobru organizaciju moguće održati i unatoč zahtjevnim majčinskim obvezama. Slavna manekenka iz prvog braka s britanskim glumcem Orlandom Bloomom ima još jednog sina, osmogodišnjeg Flynna koji živi s njima i također zahtijeva brigu i pozornost. Pa, ako ona uz dvoje djece (od kojih jednom još mora mijenjati pelene) uspijeva vježbati, može svatko.

Miranda Kerr is seen at 'Jimmy Kimmel Live' in Los Angeles, California.

NON EXCLUSIVE February 06, 2018.
06 Feb 2018
Pictured: Miranda Kerr., Image: 362504159, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency
Miranda Kerr blista u trudnoći

Linker
15. travanj 2024 06:03