ACTIVE I SENSITIVE

Novi dizajn Olivalovih tekućih sapuna za intimnu njegu

Olivalovi tekući sapuni Active i Sensitive namijenjeni su intimnoj njezi, a poznata formulacija sada dolazi u novom pakiranju.

Olivalovi tekući sapuni Active i Sensitive namijenjeni su intimnoj njezi, a poznata formulacija sada dolazi u novom pakiranju.

Intimna njega neupitan je dio održavanja svakodnevne higijene, kako žene tako i muškarca, te zahtijeva tretiranje posebnim preparatima. Kod žena infekcije mogu biti učestale i vrlo je važno reagirati odgovarajućim tretmanima čim se pojavi svrbež, crvenilo ili pojačani iscjedak. Ove promijene su najčešće povezane s padom imuniteta, uzimanjem lijekova, ali i promjenama godišnjih doba kada se organizam navikava na nove temperature. Jedno od rješenja za poremećenu ravnotežu mikroflore u području intimne zone je redovita uporaba tekućih sapuna namijenjenih njezi intimnih dijelova. Iz Olivala, domaćeg proizvođača prirodne kozmetike, dolaze nam dvije vrste tekućih sapuna za intimnu njegu, Active i Sensitive, koji ćete od sada pronaći u novoj ambalaži. Oba preparata su vrlo blaga i ne isušuju sluznicu.

Active je namijenjen osobama koje su sklone infekcijama ili već imaju neke simptome upale. Sadrži eterično ulje australskog čajevca, najjačeg prirodnog antiseptika, koji pomaže kod blagih infekcija sluznice dok umirujuće djelovanje kamilice doprinosi ravnoteži prirodne mikroflore. Koristi se jednom do dva puta dnevno uz obilno ispiranje. Može biti dio dnevne higijene osoba koje su sklonije znojenju ili infekcijama.

Za svakodnevnu njegu preporučujemo Sensitive jer regulira ph sluznice i djeluje njegujuće, a pri čemu ne isušuje niti remeti normalno stanje flore intimnih dijelova tijela. Sadrži nevenovo ulje i mliječnu kiselinu, a upotrebljava se jednom do dva puta dnevno uz obilno ispiranje mlakom vodom.

Preparati za intimnu njegu Active (29,90 kn) i Sensitive (28,90 kn) dostupni su u bolje opremljenim ljekarnama, DM-u, BIPI, KTC-u, Plodinama, Šparu, NAMI, Kauflandu i Superkonzumu.

www.olival.hr

Linker
26. travanj 2024 00:14