MAKE-UP NOVOSTI

3 beauty noviteta koje želimo imati

Nekoliko beauty noviteta oduševilo nas je ovog tjedna - radi se o onima za koje bismo odmah našle mjesto u kozmetičkoj torbici. Izdvojile smo tri nova, funkcionalna proizvoda koji, svaki na svoj način, mijenjaju nanošenje make-upa. Doduše, jedan od njih je iznimka - ali izgledom nadoknađuje sve.

Clinique pigment

Zamislite da možete svoje omiljene formule za njegu kože poput losiona, seruma i ulja uklopiti u BB kremu ili puder, čime biste uštedjeli nekoliko krucijalnih minuta svakog jutra. Ovdje nastupa Clinique – američki kozmetički brend je lansirao BIY, odnosno Blend It Yourself čisti pigment koji možete po svojoj želji pomiješati sa svojom hidratantnom kremom. Što više pigmenta stavite, to je jače prekrivanje – jedna kapljica je dovoljna za potpuno prirodan look, dok ćete s tri sakriti sve što se sakriti može. Iako nije prvi takav proizvod na tržištu, trenutačno je najpristupačniji – za njega treba izdvojiti 33 dolara, što je za 10 dolara jeftinije od prethodnika CoverFX.

2 u 1 - ruž i olovka za usne

Drugi proizvod koji nas je osvojio je onaj koji rješava muke nanošenja olovke za usne, korak koji često preskačemo. Zbog toga je novi proizvod brenda Benefit Cosmetics mnoge oduševio jer se radi o ružu za usne na čijem se vrhu skriva olovka. Odnosno ima svjetliju i tamniju nijansu pomoću kojih se stvara efekt punijih usana. Zahvaljujući mat finishu sitne greške neće biti primjetne, a dolazi u osam različitih kombinacija te za jedan treba izdvojiti 20 dolara.

Cvjetni balzam

I naposljetku proizvod koji nas je osvojio na prvi pogled. Prozirni balzam u čijem se središtu nalazi pravi cvijet u kratkom je roku postao hit na Instagramu. Ovo nije prvi takav balzam: kineska kompanija Kailijumei lansirala je svoje cvjetne balzame koji su mjesecima rasprodani, a Winky Lux je sada predstavio svoju verziju koja miriše po vaniliji. Iako ne dolaze u boji, oni se prilagode prirodnoj boji usana i izgledaju drugačije na svakome.

Linker
17. travanj 2024 00:23